SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va primi pașaport diplomatic după turneul de la Wimbledon

Simona Halep va primi pașaport diplomatic după turneul de la Wimbledon

Simona Halep


Simona Halep a plecat deja spre Olanda, acolo unde, cel mai probabil marți, va juca în primul tur la s’Hertogenbosch, turneu la care intră în calitate de principală favorită și deținătoare a trofeului.

AICI vedeți tragerea la sorți de la s’Hertogenbosch.

După ce va participa și la turneul de la Wimbedon, Simona Halep va reveni în țară. În principal pentru a juca la turneul care va avea loc la București în perioada 5 – 13 iulie, dar și pentru ceva activități pe la Guvern. Mai precis, în acea perioadă i se va înmâna pașaportul diplomatic, căci va deveni ambasador al sportului românesc. Acest lucru a fost confirmat azi de ministrul de externe al României, Titus Corlățean.

Am îndeplinit deja procedurile standard pentru pașaportul diplomatic, toate procedurile legate de semnătură electronică, fotografie, amprentă, pentru noul pașaport diplomatic cu date biometrice. Vom organiza un mic eveniment mai special, probabil la Palatul Victoria, pentru a-i înmâna acest pașaport diplomatic. E un omagiu al nostru pentru o performanță extraordinară, care a făcut să se vorbească despre România foarte, foarte mult în această săptămână. Pașaportul diplomatic este deja finalizat, dar vom fixa atunci când este și Simona în țară, între competiții și nu o deranjăm în programul pe care îl are“, a spus Corlățean azi, la o conferință internațională care a avut loc la Sibiu.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep a fost eliminată în primul tur la Monterrey

Leave a Reply

Top