SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros > Svetlana Kuznetsova despre Simona Halep: Va urca și mai mult decât a făcut-o până acum

Svetlana Kuznetsova despre Simona Halep: Va urca și mai mult decât a făcut-o până acum

svetlana kuznetsova

Svetlana Kuznetsova


Aseară s-a stabilit și adversara Simonei Halep din sferturile de finală de la Roland Garros. Aceasta e rusoaica Svetlana Kuznetsova, cea care anul trecut a fost eliminată în aceeași fază de Serena Williams.

Învingătoare în două seturi în fața Luciei Safarova, în optimi, Svetlana Kuznetsova știe că va avea un meci dificil în sferturile de finală. Chiar dacă ar putea considera că are ascendentul moral al victoriei din ultimul meci direct – a învins-o pe Halep la Stuttgart, în primăvară – Kuznetsova e conștientă că multe lucruri s-au schimbat de atunci. ”Simona este deja între cele mai bune jucătoare din lume. Cred că va urca şi mai mult decât a făcut-o până acum. Nu contează cine a câştigat ultimul meci. Suntem în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, va fi un meci dificil, dar în acelaşi timp sunt nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei. Halep este o adversară foarte dificilă, este în Top 10, ceea ce spune multe despre valoarea ei”, a declarat rusoaica la conferința de presă susținută aseară, la Paris.

One thought on “Svetlana Kuznetsova despre Simona Halep: Va urca și mai mult decât a făcut-o până acum

Leave a Reply

Top