SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Victoria Azarenka şi RedFoo s-au despărţit!

Victoria Azarenka şi RedFoo s-au despărţit!

Victoria Azarenka și Redfoo la ESPY Awards


Unul dintre cele mai cunoscute cupluri  din lumea tenisului şi a muzicii s-a destrămat! Cântăreţul american RedFoo (pe numele său adevărat Stefan Gordy) şi tenismena Victoria Azarenka au luat o pauză în relaţie, şi cu toţii ştim cam ce înseamnă asta. Informaţia a fost oferită chiar de cântăreţ.

Într-un interviu acordat cotidianului “Daily Telegraph”, RedFoo a vorbit în special despre noile sale proiecte din Australia, acolo unde va juriza concursul X Factor.

Pe lângă acestea, el a declarat şi că relaţia lui cu Victoria Azarenka trece printr-o perioadă de pauză în aceste momente, după doi ani în care cei doi au fost aproape de nedespărţit. “Cred că ştiţi că pentru un om cariera este unul dintre cele mai importante lucruri. Victoria are o carieră extraordinară şi oportunitatea de a deveni viitoarea mare jucătoare de tenis din toate timpurile. Dacă Serena e cea mai bună, cred că Victoria are talentul şi disponibilitatea de a munci pentru a deveni următoarea“, a declarat RedFoo.

El şi Victoria au fost văzuţi ultima dată împreună la o ieşire publică în luna aprilie. RedFoo (38 de ani) a mai spus că el şi şi Azarenka (24 de ani) au nevoie de timp pentru a se concentra asupra obiectivelor individuale. “Eu îmi iubesc cariera şi muzica şi îmi place să cânt şi să călătoresc şi cred că cea mai bună perioadă pentru iubire este când ambii iubiţi sunt retraşi, nu când sunt în activitate. Şi cu asta cred că am spus tot“, a mai declarat RedFoo.

Dragostea dintre Victoria Azarenka şi Redfoo s-a construit în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când belarusa l-a părăsit pe Bubka jr pentru interpretul american. În ultima perioadă, totul părea să meargă foarte bine între ea şi iubitul ei, care a şi introdus-o în distribuţia unui videoclip de-al său. Pe care îl puteţi revedea AICI.

3 thoughts on “Victoria Azarenka şi RedFoo s-au despărţit!

Leave a Reply

Top