SUNTETI AICI
ACASA > Romani > VIDEO Annabel Croft a analizat jocul Simonei Halep și a ajuns la o concluzie: E foarte greu de jucat împotriva ei

VIDEO Annabel Croft a analizat jocul Simonei Halep și a ajuns la o concluzie: E foarte greu de jucat împotriva ei

Annabel Croft Simona halep wimbledon

Annabel Croft Simona halep wimbledon
Annabel Croft a vorbit despre Simona Halep


Annabel Croft, partenera lui Mats Wilander din Game, Set and Mats de la Eurosport, a analizat pentru site-ul turneului de la Wimbledon prestațiile din acest an ale Simonei Halep și a vorbit despre punctele ei forte.

Înainte de a vă lăsa să urmăriți interviul cu Annabel Croft pe tema Simona Halep, iată câteva idei expuse de britanică:

”Este incredibilă. E atât de populară! A făcut un asemenea salt în ultimele 12 luni! Anul trecut a pierdut devreme la Roland Garros, iar acum a fost atât de aproape de primul ei titlu de Grand Slam”.

”E o jucătoare mică, dar are capacitatea de a juca de pe fundul terenului, este una dintre jucătoarele care pot lovi mingea foarte devreme. Dar e agresivă cu consistență în joc, ceea ce are nevoie o jucătoare”.

Are un joc de picioare perfect, iar pe un teren de iarbă diferența e dată de jocul de picioare. Aici nu ai alunecările de pe zgură. Aici trebuie să te miști cu pași mărunți dar rapizi pe teren. Iar Simona o face foarte bine.”

E foarte greu să joci contra ei pentru că îți rupe ritmul. Cheia ei este consistența jocului, ridică un fel de zid, o barieră de care trebuie să treci, dar în același timp te forțează să stai pe colțurile terenului și e foarte greu să ai prima lovitură împotriva ei”.

”E interesant de urmărit aici, la Londra, pentru că ea nu a mai jucat la Wimbledon de multe ori, nu a mai trecut niciodată de turul 2, dar acesta e primul an în care vine la Wimbledon ca o jucătoare nouă, cu totul schimbată în bine. Are parte de mult mai mult respect în vestiar acum, și cred că va fi fascinant să vedem cum își poate transfera încrederea aici, pe terenurile de iarbă de la Wimbledon”.

One thought on “VIDEO Annabel Croft a analizat jocul Simonei Halep și a ajuns la o concluzie: E foarte greu de jucat împotriva ei

Leave a Reply

Top