SUNTETI AICI
ACASA > Rafael Nadal > VIDEO: Lukas Rosol nu l-a învins pe Nadal la Wimbledon, dar i-a dărâmat sticlele

VIDEO: Lukas Rosol nu l-a învins pe Nadal la Wimbledon, dar i-a dărâmat sticlele

Lukas Rosol i-a daramat sticlele lui Nadal la Wimbledon


Lukas Rosol nu a reușit să-l învingă iar pe Rafael Nadal, chiar dacă a apelat la toate mijloacele avute la dispoziție. Inclusiv la dărâmatul sticlelor spaniolului!

”Cap ai, minte ce-ți mai trebuie”, spune un proverb românesc care poate fi aplicat perfect lui Lukas Rosol. După ce a reușit să câștige primul set cu 6-4 în fața lui Rafael Nadal, acesta a fost întors de iberic, care a luat următoarele trei seturi, cu scorul de 7-6, 6-4, 6-4. Supărat pe jocul său, dar fără soluții în momentele cheie, Rosol a apelat la soluția extremă: ruperea vrăjii sticlelor aranjate de fiecare dată cu atâta grijă de Nadal în fața băncii sale. Evident că nu l-a ajutat cu nimic, poate doar să să facă de basm demonstrând că el crede în superstițiile astea.

Înainte de a vă lăsa să vedeți imaginile, care par rupte din curtea grădiniței, vă reamintesc că și anul trecut la Monte Carlo, Nadal a pățit ceva asemănător: Marinko Matosevic i-a dărâmat intenționat sticlele. AICI revedeți acea scenă care l-a amuzat copios pe spaniol.

8 thoughts on “VIDEO: Lukas Rosol nu l-a învins pe Nadal la Wimbledon, dar i-a dărâmat sticlele

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close