SUNTETI AICI
ACASA > Romani > VIDEO: Simona Halep vorbeşte despre viaţa din afara terenului

VIDEO: Simona Halep vorbeşte despre viaţa din afara terenului

Simona Halep, intervievata la Wimbledon


Simona Halep a fost astăzi, în ziua liberă, intervievată la Wimbledon şi a dezvăluit câte ceva din culisele vieţii ei.

Ea a recunoscut că primul lucru pe care l-a făcut dimineaţă a fost să asculte melodia lui Marcel Pavel “M-am îndrăgostit lulea”. Apoi, a mâncat clătite, şuncă cu brânză şi croissant cu ciocolată, “pentru că îmi place foarte mult ciocolata”, după cum a explicat.

Întrebată cum s-ar îmbrăca dacă ar asista, ca fan, la Wimbledon, Simona a răspuns: “Evident, în alb. Blugi albi, tricou alb cu roz şi pantofi roz”. Posesoare la Bucureşti a unui Range Rover, Halep a mărturisit că aceasta e maşina ei preferată, pentru că i se pare şi foarte sigură.

De asemenea, Simona a fost întrebată în interviu ce vedetă a tenisului ar vrea să urmărească dacă ar avea la dispoziție o zi la Wimbledon în calitate de fan. “L-aș urmări pe Federer, pentru că iubesc stilul lui şi cred că am foarte multe de învăţat de la el”, a spus Simona fără să stea pe gânduri. Ei i-ar plăcea ca adversarul lui Roger în respectivul meci să fie Nadal și are și un favorit al acestei confruntări: “mi-ar plăcea ca Federer să câştige”. Partenerul Simonei în lojă la acest meci ar fi, evident, actorul Gerald Butler, căci, aşa cum a spus jucătoarea noastră, “îmi place foarte mult cum arată”.

Altfel, jucătoarea noastră a explicat că atunci când e acasă îi place să facă deseori clătite. “Îmi plac foarte mult, le şi mănânc, de fapt îmi place să mănânc. Nu e bine, dar îmi place“, a mărturisit ea cu sinceritate, după care a destăinuit şi cum a sărbătorit calificarea în turul secund la Wimbledon: “am fost la un restaurant foarte drăguţ din Londra şi am mâncat friptură de vită argentiniană“.

Iată în continuare interviul acordat de Simona la Wimbledon.

2 thoughts on “VIDEO: Simona Halep vorbeşte despre viaţa din afara terenului

Leave a Reply

Top