SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > 5 românce în programul zilei de miercuri la Bucureşti. Simona Halep joacă la ora 17.00

5 românce în programul zilei de miercuri la Bucureşti. Simona Halep joacă la ora 17.00

Simona Halep la Bucuresti


Zi extrem de plină pentru românce miercuri, la BRD Bucharest Open. Nu mai puţin de cinci românce vor4 evolua în concursul de simplu. Ar putea fi chiar şase dacă Andreea Mitu, care joacă în aceste momente – este 21.20 – va trece în optimi.

De la ora 15.00, Irina Begu va deschide balul, jucând pe Terenul Central contra olandezei Kiki Bertens, o jucătoare venită din calificări.

Dela ora 17.00, pe acelaşi teren, îşi va face debutul la turneul bucureştean şi principala favorită, Simona Halep. Aceasta va juca împotriva unui lucky-loser, tot o olandeză, Inge de Vroome, fosta elevă a lui Wim Fissette de la începutul acestui an!

După acest meci, pe Terenul Central va juca Monica Niculescu. Aceasta va evolua în optimi, contra bulgăroaicei Kostova, o jucătoare venită din calificări.

Această partidă va fi urmată de cea a Alexandrei Dulgheru contra favoritei 2, Roberta Vinci.

Pe Terenul 1, în al doilea meci al zilei, o veţi putea vedea la lucru pe Cristina Dinu. Aflată la primul turneu WTA, ea va juca în optimile de finală contra slovacei Kukova.

Pe Terenul 2, nu mai devreme de ora 16.00, va juca, dacă se va califica azi, Andreea Mitu. Ea o va avea ca adversară în optimi pe favorita 8, slovena Polona Herzog.

2 thoughts on “5 românce în programul zilei de miercuri la Bucureşti. Simona Halep joacă la ora 17.00

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close