SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > 8 românce pe tabloul principal la BRD Bucharest Open. Iată cu cine vor juca

8 românce pe tabloul principal la BRD Bucharest Open. Iată cu cine vor juca

Simona Halep


Aşa cum aţi aflat, dacă aţi citit informaţiile pe care am încercat să le transmit în timp real pe pagina de Facebook a site-ului, azi a avut loc tragerea la sorţi a meciuriulor de pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open, primul turneu WTA organizat vreodată în România.

Pe tabloul principal vor juca 8 tenismene din România. Iată în continuare cu cine vor juca acestea, nu înainte de a vă mai spune că luni partidele de pa tabloul principal vor începe la ora 16.30, iar de marţi până duminică inclusiv primele meciuri se vor disputa de la ora 15.00:

Simona Halep, principala favorită a competiţiei şi numărul 3 mondial, va juca în primul tur contra franţuzoaicei Kristina Mladenovic (107 WTA), care a învins-o în singura întâlnire directă, în februarie, la Paris-Bercy. Meciul va avea loc sigur miercuri.

Monica Niculescu (67) va juca în primul tur contra partenerei sale de dublu, cehoaica Klara Koukalova (32 WTA şi cap de serie numărul 3). Koukalova conduce cu 2-0 în meciurile directe, impunându-se în calificările turneului de la Roma, în 2008, şi în semifinale la Shenzen, anul trecut.

Andreea Mitu (213), care a primit wild-card, va juca în primul tur contra polonezei Katarzyna Pitter (102). va fi prima întâlnire dintre ele.

Revenită după o accidentare, Cristina Dinu (233), beneficară a unui wild-card, va juca în primul tur contra ucrainencei Nadiia Kichenok (112). Aceasta din urmă conduce cu 1-0 în meciurile directe, după victoria obţinută în faţa româncei în 2012, în optimi la Turun (Polonia).

Raluca Olaru (859 WTA), o jucătoare care în ultima perioadă a jucat mai mult dublu, a primit wild-card şi a fost admisă pe tabloul principal. Ea va juca în primul tur contra favoritei 4, italianca Karin Knapp (47), pe care o conduce cu scorul de 1-0 în meciurile directe. Singurul meci a avut loc în 2007, în optimile de finală la New Haven.

Alexandra Cadanţu (83) va juca în primul tur împotriva Petre Cetkovska (62), a şaptea favorită a calificărilor. Aceasta conduce cu 1-0 în meciurile directe, după victoria obţinută la Birmingham în acest an.

Irina Begu (81) va juca în primul tur contra unei jucătoare venite din calificări, ea urmând a-şi afla adversara abia luni, după meciurile decisive din această fază a competiţiei.

În fine, Alexandra Dulgheru (104) va juca în primul tur contra favoritei 2, Roberta Vinci (21). Aceasta conduce cu 2-0 în meciurile directe, după victoriile obţinute în 2012 la Barcelona şi în 2011 la s’Hertogenbosch.

Iată, în continuare, tabloul principal de la BRD Bucharest Open.

Simona Halep (nr.1) – Kristina Mladenovici (Franța)

Aleksandra Krunici (Serbia) – Alexandra Panova (Rusia)

Veronica Cepede Royg (Paraguay) – Cagla Buyukakcay (Turcia)

Lara Arruabarena (Spania) – Annika Beck (nr.5, Germania)

Klara Koukalova (nr.3, Cehia) – Monica Niculescu

Alize Lim (Franța) – jucătoare venită din calificări

Katarzyna Piter (Polonia) – Andreea Mitu

Anna Tatișvili (SUA) – Polona Hercog (nr.8, Slovenia)

Anna Schmiedlova (nr.6, Slovacia) – Kristina Kucova (Slovacia)

Nadia Kicenok (Ucraina) – Cristina Dinu

Jucătoare venită din calificări – Danka Kovinici (Muntenegru)

Raluca Olaru – Karin Knapp (nr.4, Italia)

Petra Cetkovska (nr.7, Cehia) – Alexandra Cadanțu

Jucătoare venită din calificări – Irina Camelia Begu

Silvia Soler-Espinosa (Spania) – jucătoare venită din calificări

Alexandra Dulgheru – Roberta Vinci (nr.2, Italia).

2 thoughts on “8 românce pe tabloul principal la BRD Bucharest Open. Iată cu cine vor juca

Leave a Reply

Top