SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Avem două perechi cu români în optimi la dublu mixt: Tecău/ Mirza și Mergea/ Svitolina

Avem două perechi cu români în optimi la dublu mixt: Tecău/ Mirza și Mergea/ Svitolina

Horia Tecau si Sania Mirza la Australian Open


Românilor le merge bine nu doar în concursul feminin de simplu de la Wimbledon, acolo unde Simona Halep va juca azi în semifinale, dar și la dublu mixt, unde pentru prima dată în ultimii 20 de ani avem două perechi cu compatrioți în optimile de finală, adică în turul 3.

Ieri, în turul secund, Horia Tecău și indianca Sania Mirza, favoriți 6, au învins cu scorul de 6-3, 6-3 perechea Mate Pavic/ Bojana Jovanoski. Ei vor juca în optimi, azi, contra cuplului Jamie Murray/ Cassey Dellaqua. Partida lor e programată a treia pe Terenul Central, imediat după meciul Simonei Halep! Pentru Horia, aceasta e ultima probă la care a mai rămas în concurs, el și Jean Julien Rojer fiind eliminați ieri în optimi, cu 6-4, 6-7, 6-4, 7-5 de perechea favorită 5, Leander Paes/ Radek Stepanek.

Tot ieri, Florin Mergea și ucraineanca Elina Svitolina – învinsa canadiencei Bouchard din finala de la Wimbledon junioare de acum doi ani – au învins în turul secund, cu scorul de 6-4, 6-4, cuplul Andre Sa/ Renata Vorakova, înlocuitorii de ultim moment ai perechii Jean Julien Rojer/ Anna-Lena Groenefeld, care s-au retras în turul secund, acolo unde erau calificați direct. Tot azi, Mergea și Svitolina vor juca în optimi contra cuplului britanic Neil Skupski/ Naomi Broady. Meciul lor e al doilea pe terenul numărul 1, probabil în jurul orei 17.00.

CITEȘTE ȘI:  Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de la Wimbledon

2 thoughts on “Avem două perechi cu români în optimi la dublu mixt: Tecău/ Mirza și Mergea/ Svitolina

  1. Poate nu vrea sa piarda a 2-a saptamana, poate nu a gasit partener etc., dar pe iarba in special : pt ca nu vrea sa se accidenteze. 😉

    De-asta nici n-a jucat la Birmingham sau calificari Eastbourne la simplu (a zis intr-un interviu). A jucat de cateva ori in trecut. (si acum urmeaza si Bucurestiul)

Leave a Reply

Top