SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Horia Tecău (dublu și dublu mixt) și Florin Mergea (dublu mixt) revin azi pe teren la Wimbledon

Horia Tecău (dublu și dublu mixt) și Florin Mergea (dublu mixt) revin azi pe teren la Wimbledon

horia tecau


Horia Tecau

În afara Simonei Halep, care va juca de la ora 14.00, pe Arena Centrală, pentru calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon, alți doi români vor reveni azi pe teren în concursurile seniorilor.

Calificat ieri în optimile de finală ale probei de dublu masculin, alături de Jean Julien Rojer, după 7-6, 6-3, 7-6 în fața perechii Feliciano Lopez/ Jurgen Melzer, Horia Tecău va juca azi din nou alături de partenerul lui, contra perechii Leander Paes/ Radek Stepanek, cap de serie numărul 5. Partida este a doua pe terenul numărul 3. Învingătorii acestui meci vor juca în sferturile de finală contra cuplului Daniel Nestor/ Nenad Zimonjic, cap de serie numărul 3, deja calificați acolo.

Apoi, la două meciuri distanță pe același teren, Horia Tecău va juca alături de indianca Sania Mirza în turul doi al probei de dublu mixt, contra perechii Mate Pavic/ Bojana Jovanovski. Meciul a fost întrerupt luni seară, din cauza ploii, la scorul de 4-3 în primul set pentru favoriții 6, Tecău/ Mirza.

Tot azi vor juca în turul secund al probei de dublu mixt și Florin Mergea și Elina Svitolina. Cei doi vor întâlni perechea Jean Julien Rojer/ Anna Lena Groenefeld, în ultimul meci de pe terenul 18.

AICI aveți programul complet al zilei de azi la Wimbledon.

Oferta zilei: AICI vă puteți face RCA la prețurile cele mai mici.

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău joacă azi două meciuri la Wimbledon

5 thoughts on “Horia Tecău (dublu și dublu mixt) și Florin Mergea (dublu mixt) revin azi pe teren la Wimbledon

  1. Foarte foarte dezamagitor. M-am uitat la primele 3 seturi pana la 2-1 pentru Paes/Stepanek moment in care aveau Horia cu Rojer mingi de break convertite 0/13 mingi de break salvate 1/3! Nu au reusit sa faca un break tot meciul in conditiile in care Paes are un serviciu cel mult modest. Cu asa un joc la retur nu poti emite nici o pretentie

Leave a Reply

Top