SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Horia Tecău şi Florin Mergea, eliminaţi în optimi la dublu mixt

Horia Tecău şi Florin Mergea, eliminaţi în optimi la dublu mixt

Horia Tecau si Sania Mirza la Australian Open


După ce Simona Halep a fost eliminată în semifinalele probei de simplu, România a rămas fără reperzentanţi şi la dublu mixt.

Horia Tecău şi indianca Sania Mirza, cap de serie numărul 6, au fost învinşi în optimile de finală, cu scorul de 7-5, 6-3, de cuplul Jamie Murray/ Casey Dellacqua (Marea Britanie/ Australia).

Aceeaşi soartă au avut-o, ieri, Florin Mergea şi ucraineanca Elina Svitolina. Ei au fost învinşi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, după două ore, de cuplul britanic Neal Skupski/ Naomi Broady.

2 thoughts on “Horia Tecău şi Florin Mergea, eliminaţi în optimi la dublu mixt

  1. Mergea/Svitolina au aparat 11 mingi de meci in ultimele doua seturi. Din pacate, inspiratia la mingile de break a fost in general proasta (1/11 castigate, parca) si Florin a fost cel care si-a pierdut serviciul atat in setul doi, cat si in setul trei, de ambele ori la zero.

    Pacat, se putea castiga aici. Dar macar a fost un meci frumos si dramatic. 😀

    1. Da, a fost chiar dramatic… Au salvat o groaza de mingi de meci, asa e, asta e bine, pe de o parte. Pe de alta, probabil ca daca Florin era mai atent, sau intr-o zi mai buna, reuseau sa ajunga in sferturi. Atat Florin cat si Svitolina se simt foarte bine pe iarba — el a fost campion la juniori aici, iar Svitolina a jucat finala in 2012, contra lui Bouchard – asa ca daca bateau nu era o surpriza. Asta, e, mixtul e mai mult de distractie si de acumulare de ceva banuti (cel putin asa pare din afara) si e frumos ca au ajuns in saptamana a doua.
      Poate refac cuplul la US Open.

Leave a Reply

Top