SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu poate deveni azi dublă campioană la Contrexeville

Irina Begu poate deveni azi dublă campioană la Contrexeville

Irina Begu


Irina Begu merge perfect la turneul ITF de 100.000 de dolari de la Contrexeville. Acolo unde, azi, va disputa atât finala de simplu cât și pe cea de dublu!

Irina Begu traversează un an foarte bun. Eu l-aș asemui chiar cu sezonul 2011, atunci când a erupt în lumea tenisului mare. Și nu pot decât să mă bucur pentru ea și pentru tot ce realizează, așa cum o fac de fiecare dată. După eliminarea de la Wimbledon, Irina a ales să joace un turneu pe zgură, în orașul francez Contrexeville. E un turneu ITF de 100.000 de dolari, numai bun pentru pregătirea primul turneu WTA organizat vreodată în România, cel care și desfășoară calificările la București și unde, după părerea mea, Irina este printre favoritele la cucerirea titlului, chiar dacă nu e cap de serie.

Revenind la Contrexeville, Irina a obținut ieri două victorii, calificându-se în ambele finale, atât la simplu, cât și la dublu! În semifinalele de simplu, Irina Begu, a cincea favorită, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2 pe americanca Melanie Oudin și va juca azi împotriva principalei favorite, estona Kaia Kanepi. La dublu, Irina Begu și deja tradiționala ei parteneră, argentinianca Maria Irigoyen au învins, după un meci dramatic, încheiat cu 18-16 în super-tiebreak, perechea Gasparyan/ Kovinic. Scor final: 6-4, 3-6, 18-16 pentru jucătoarea noastră și colega ei.

2 thoughts on “Irina Begu poate deveni azi dublă campioană la Contrexeville

Leave a Reply

Top