SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Irina Begu s-a calificat în sferturi la Contrexeville

Irina Begu s-a calificat în sferturi la Contrexeville

Irina Begu


Chiar dacă toți ochii au fost pe Wimbledon, în această săptămână, în Franța, la Contrxeville, se dispută un turneul puternic ITF, de 100.000 de dolari, turneu ca care au luat startul și trei dinte cele mai valoroase jucătoare din România. Pe care, săptămâna viitoare, le vom putea încuraja și noi, la primul turneu WTA organizat vreodată în România, BRD Bucharest Open.

Irina Begu, desemnată cap de serie numărul 5, s-a calificat în sferturile de finală, după ce a trecut în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-0, 6-0 de suedeza Sofia Arvidsson, și, apoi, în optimi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4 de franțuzoaica Mathilde Johansson, o jucătoare venită din calificări. Următoarea adversară a Irinei, azi, va fi americanca Anna Tatishvili.

Alexandra Dulgheru s-a oprit în optimile de finală. Ea a trecut în primul tur de muntenegreanca Danka Kovinic, cu scorul de 6-7, 6-1, 6-1, și a fost eliminată de principala favorită, estona Kaia Kanepi, care s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1.

În fine, Alexandra Cadanțu, a șasea favorită a competiției, a părăsit întrecerea în optimi, după ce a învins-o cu 6-4, 6-1 pe franțuzoaica Laura Thorpe, și a pierdut apoi cu 7-6, 5-7, 6-1 în fața luxemburghezei Mandy Minella.

În ceea ce privește turneul de dublu, Irina Begu a refăcut perechea cu argentinianca Maria Irigoyen, cele două fiind principalele favorite ale concursului și fiind calificate direct în sferturi. Alexandra Dulgheru a făcut pereche cu Lara Arruabarrena, cele două fiind, însă, eliminate în sferturile de finală.

Leave a Reply

Top