SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru, eliminată de Maria Sharapova după un meci superb la US Open

Alexandra Dulgheru, eliminată de Maria Sharapova după un meci superb la US Open

Alexandra Dulgheru US Open tenis

Alexandra Dulgheru la US Open


Alexandra Dulgheru a fost foarte aproape aseară să producă surpriza la US Open. Ea s-a luptat aproape două ore de la egal la egal cu Maria Sharapova, pe care a dominat-o în multe momente.

Alexandra Dulgheru a făcut un meci magnific aseară, în turul secund la US Open. Pe cea mai mare arenă a complexului de la Flushing Meadows, Alex a dominat-o în primul set pe Maria Sharapova, a cincea favorită turneului și cea considerată, pe drept cuvând, cea mai periculoasă adversară a Simonei Halep în drumul spre finală. Apoi, condiția fizică superioară a rusoaicei și-a spus cuvântul – Alexandra e măcinată de o accidentare la încheietura mâinii drepte, din cauza durerilor neputându-se antrena așa cum ar fi vrut în ultima perioadă. În cele din urmă, Sharapova s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, dar Alexandra chiar nu are de ce să fie tristă pentru înfrângere. A demonstrat că este o foarte bună jucătoare, care se poate bate de la egal la egal cu greii tenisului.

CITEȘTE ȘI:  Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Madrid, unde va juca împotriva Mariei Sharapova!!

Leave a Reply

Top