SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > POZA ZILEI, 17 august 2014: Serena Williams a câștigat pentru a patra oară US Open Series

POZA ZILEI, 17 august 2014: Serena Williams a câștigat pentru a patra oară US Open Series

Serena Williams si trofeul primit pentru castigarea US Open Series in 2014


Calificarea în finala turneului de la Cincinnati i-a adus Serenei Williams nu doar bucuria de a lupta pentru un nou titlu ci și trofeul US Open Series, acordat jucătoarei care adune cele mai multe puncte în turneele sezonului american de vară.

Serena Williams a învins-o în semifinale la Cincinnati, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-4 pe Caroline Wozniacki, o jucătoarea aflată în revenire evidentă de formă după despărțirea deloc plăcută de Roroy McIlroy, survenită acum două luni. Punctele acumulate de Serena prin calificarea în finală, adunate celor cuvenite pentru titlul cucerit la Stanford și semifinala jucată a Montreal, săptămâna trecută, au adus-o pe americancă în situația de a câștiga trofeul înainte de termen, indiferent de rezultatul finalei din această seară, în care o va întâlni pe Ana Ivanovic. Aceasta a salvat două mingi de meci și a învins-o cu scorul de 6-2, 5-7, 7-5 pe Maria Sharapova.

Este pentru a patra oară consecutiv când Serena obține trofeul pentru US Open Series. Mai mult, ea rămâne în joc pentru bonusul de un milion de dolari care îi va fi atribuit doar dacă va câștiga și titlul de la US Open. Ea a mai pus mâna pe bani în 2011 și 2013! Astfel, dacă va cuceri trofeul la US Open, turneu care va începe din 25 august și va putea fi văzut la Eurosport, Serena va câștiga în total 4 milioane de dolari (3 milioane de dolari sunt asigurați campionului), cea mai mare sumă obținută vreodată în tenisul feminin de o jucătoare după un singur turneu.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 18 mai 2014: Rafael Nadal ocheşte trofeul de la Roma

Leave a Reply

Top