SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Simona Halep deschide actuala ediție a US Open. Va juca luni, la ora 18.00

Simona Halep deschide actuala ediție a US Open. Va juca luni, la ora 18.00

Simona Halep

Simona Halep
Simona Halep


Simona Halep, a doua favorită a US Open, va avea onoarea de a deschide actuala ediție a competiției americane.

Partida pe care Simona Halep, a doua jucătoare a lumii și cap de serie numărul 2 la US Open o va susține la Flushing Meadows contra americancei Danielle Collins e programată prima pe terenul Arthur Ashe, de la ora locală 11.00 – 18.00 la București. Evident, va fi în direct pe un Eurosport.

Tot mâine vor mai juca două românce: În ultimul meci al zilei pe terenul 7, Irina Begu va evolua contra Silviei Soler Espinosa, din Spania. Tot în ultima partidă, dar pe terenul 15, va juca Alexandra Dulgheru. Ea o va întâlni pe Kristyna Pliskova, din Cehia.

AICI vedeți programul zilei de luni la US Open

5 thoughts on “Simona Halep deschide actuala ediție a US Open. Va juca luni, la ora 18.00

  1. Sa ne aducem aminte despre realizarile romancelor care au invins adversare in top 10 la US OPEN :

    2011 Simona Halep – Li(6) 6-2; 7-5
    2011 Alexandra Dulgheru – Kvitova(7) 7-6; 6-3
    2012 Irina Begu – Wozniacki(9) 6-2; 6-2

    Ii tinem pumnii !

  2. Neaparat trebuie sa faca ceva cu serviciul! Cand a jucat cu primul a castgigat 90% din puncte, altfel, cam multe duble si vulnerabila rau pe 2! Iar americanca exact cum ma asteptam, nabadaioasa rau, agresiva, a jucat cu liniile, parca avea congtract cu ele, sa demonstreze ea ce tare si mare e! Si Simona mai avea un pic si chiar o facea mare jucatoare! Bine ca s-a adunat la timp, a redus nr greselilor si i-a mai taiat din elan pustoaicei! Sa speram ca a fost ca un dus rece meciul asta si in turul urmator va avea o sarcina mai usoara! Succes Simona!

Leave a Reply

Top