SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, după eșecul cu Lucic-Baroni: Nu sunt robot, sunt un om normal

Simona Halep, după eșecul cu Lucic-Baroni: Nu sunt robot, sunt un om normal

Simona Halep dupa meciul cu Mirjana Lucic-Baroni


După eșecul surprinzător din turul trei al US Open, 6-7, 2-6 în fața Mirjanei Lucic-Baroni, Simona Halep a avut puterea de a veni în fața ziariștilor și a explica ce s-a întâmplat.

Iată ce a declarat jucătoarea noastră după această înfrângere, cea mai grea suferită de ea de la începutul ascensiunii sale în ultimele 14 luni. ”Nu ştiu cine s-a aşteptat şi nu s-a aşteptat, poate mulţi oameni s-au aşteptat să câştig acest turneu, dar nu sunt robot, sunt un om normal. Multe jucătoare pot să mă bată pentru că şi ele muncesc zilnic, aşa că nu mi-am pierdut îmcrederea în mine, am avut rezultate bune anul acesta, am încredere să merg mai departe şi totuşi să nu uit că sunt numărul doi mondial şi că am ajuns aici prin muncă. Am încredere în mine şi acest meci nu mă va demoraliza, dar o să învăţ din el mai multe lucruri”, a declarat jucătoarea noastră.

Evident, a fost întrebată dacă ea cunoștea dinainte jocul adversarei: “Eu nu obişnuiesc să merg să mă uit la meciuri, pentru că este obositor pentru un jucător să stea să se uite la alte meciuri, dar am discutat înainte de meci, eu o ştiam pe adversara mea cum joacă, este puternică, loveşte mingea din toate direcţiile, a avut încredere astăzi, i-a mers jocul mai ales după ce a revenit de la 5-2, a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Astăzi a fost mai bună ca mine”, a mai spus jucătoarea noastră, care va reveni în țară în zilele următoare.

În încheiere vreau doar să le reamintesc celor care se arată atât de deranjați personal de înfrângerea suferită de Simona – unii au reacții de parcă le-ar fi dat personal cu racheta în cap fiecăruia – că înfrângerea face parte din jocul oricărui campion. Există, în cariera marilor tenismeni – indiferent de numele lor, toți au trecut prin asta – un meci sau mai multe pe care le pierd împotriva oricărei logici. Pentru că, așa cum spunea și Simona, nu sunt roboți. Ești un suporter adevărat atunci când îți susții favoritul sau echipa în momentele grele. Altfel, ești doar un mercenar al sentimentelor.

Leave a Reply

Top