SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Ana Ivanovic are un iubit nou: căpitanul naţionalei Germaniei, Bastian Schweinsteiger

Ana Ivanovic are un iubit nou: căpitanul naţionalei Germaniei, Bastian Schweinsteiger

Ana Ivanovic


Ana Ivanovic, una dintre cele mai frumoase tenismene din circuit, nu mai este singură. Conform Bild, ea se iubeşte cu fotbalistul Bastian Schweinsteiger, cel care este şi căpitanul naţionalei Germaniei.

Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger au fost fotografiaţi de fotoreporterii cotidianului Bild ţinându-se de mână la New York. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul jucătorei germane de tenis Andrea Petkovici. Primele semen ale unei posibile relaţii au fost date luna trecută, când după ce şi-a turnat gheaţă în cap la Ice Bucket Challenge, Ana Ivanovic l-a provocat şi pe fotbalistul neamţ să facă asta.

Chiar dacă Schweinsteiger (30 de ani), era logodit de şapte ani cu fotomodelul Sara Brandner. În ceea ce o priveşte de Ana Ivanovic (26 de ani), aceasta a avut până anul trecut o relaţie cu fostul tenisman Marc Stillitano. Înainte de aceasta ea a fost combinată cu jucătorul de golf Adam Scott.

Ana Ivanovic si Bastian Schweinsteiger, surprinsi de cei de la Bild
Bastian Schweinsteiger in actiune

5 thoughts on “Ana Ivanovic are un iubit nou: căpitanul naţionalei Germaniei, Bastian Schweinsteiger

  1. Bastian Schweinsteiger et Ana Ivanovic sont amoureux
    7sur7 Belgique/11.09.2011
    Imaginea era nemaipomenita : sunt fata in fata, cu ochii inchisi, la mica distanta, dar buzele privesc spre sus

    Si la romance se confirme, le couple risque bien vite d’attirer tous les regards.

Leave a Reply

Top