SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Andrei Pavel despe cheia meciului cu Suedia: «Cel mai important a fost să-l încurajăm pe Adrian Ungur»

Andrei Pavel despe cheia meciului cu Suedia: «Cel mai important a fost să-l încurajăm pe Adrian Ungur»

adrian ungur tenis romania atp

Adrian Ungur (Foto: David Muntean)


La finalul partidei câştigate de România cu 3-1 în faţa Suediei, care a permis României să rămână în Grupa 1 a zonei Euro-Africane a Cupei Davis, căpitanul nejucător al echipei, Andrei Pavel, a explicat cum a reuşit să-l refacă psihic pe Adrian Ungur după îngrângerea de vineri.

“Şi pentru mine, dar şi pentru Gabriel Trifu, cel mai important lucru a fost să-l încurajăm pe Adi Ungur, mai ales după primul meci, să-l motivăm şi să-l facem să lupte. Am ştiut amândoi că o să-i fie greu la început, dar a făcut exact ce ne aşteptam de la el, să lupte până la final, să arate că nu contează scorul şi sunt mândru de el, pentru că asta a reuşit să facă şi a şi câştigat“, a spus Pavel.

Pavel a explicat apoi că Adrian juca foarte bine la antrenament, însă în timpul partidelor a fost emoţionat, deoarece era numărul 1 în echipă. “A fost o încărcătură foarte mare, pentru că nu e uşor să joci când aşteptările sunt mari, jucăm şi acasă, jucăm şi pentru a evita un baraj de rămânere. Am trecut şi eu prin ce a trecut Adi azi pe teren. El toată săptămâna a jucat foarte bine la antrenament, totul a mers foarte uşor, nu am vorbit foarte mult, pentru că el juca foarte bine. Din cauza aşteptărilor, a fost un pic emoţionat, nu a jucat relaxat. Adrian a arătat calitatea lui de jucător şi sper să meargă cu această încredere şi la turnee“, a completat Pavel.

Leave a Reply

Top