SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău, campion de dublu la Shenzen, alături de Jean Julien Rojer!

Horia Tecău, campion de dublu la Shenzen, alături de Jean Julien Rojer!

Horia Tecau si Jean Julien Rojer la Hertogenbosch


Horia Tecău a cucerit al 22-lea titlu de dublu al carierei! În finala turneului de la Shenzen, Tecău și olandezul Jean Julien Rojer au învins, cu scorul de 6-4, 7-6, perechea australiană Sam Groth/ Chris Guccione. Este al șaselea trofeu al perechii Tecău/ Rojer în acest sezon!

Principalii favoriți ai turneului de la Shenzen, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat cu scorul de 6-4, 7-6 în fața australienilor Groth și Guccione, la capătul unei partide care a durat o oră și 26 de minute.

Pentru perechea Tecău/ Rojer acest turneu era unul foarte important, deoarece era una dintre cele mai bune șanse ale lor pentru a ataca o calificare la Turneul Campionilor, principalul obiectiv al celor doi. Înaintea acestui turneu, ei ocupau locul 8, ultimul calificant, în clasamentul pentru Londra. Acum, ei vor urca pe locul 7.

Horia și partenerul său au cucerit, în 2014, șase titluri ATP de dublu, acesta fiind cel mai bun an din punctul de vedere al numărului de trofee câștigate de când a devenit profesionist. Tecău și Rojer au câștigat anul acesta titlurile la Zagreb, Casablanca, București, s’Hertogenbosch, Washington și, acum, Shenzen. Ei au mai jucat o finală, pe care au pierdut-o, la Rotterdam.

Pentru Horia Tecău acesta este al doilea trofeu cucerit în Asia, după ce, anul trecut triumfase alături de Max Mirnyi la Beijing. În total, Horia a strâns 22 de titluri ATP la dublu, ele fiind împărțite, pe ani, astfel: 2014 – 6, 2013 – 3, 2012 – 4, 2011 – 4, 2010 – 5.

One thought on “Horia Tecău, campion de dublu la Shenzen, alături de Jean Julien Rojer!

Leave a Reply

Top