SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Jean Julien Rojer au urcat pe locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au urcat pe locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul de la Shenzen

Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul de la Shenzen
Horia Tecau si Jean Julien Rojer


Victoria obținută la Shenzen de perechea Horia Tecău/ Jean Julien Rojer, a fost una extrem de importantă pentru perechea româno/ olandeză în perspectiva calificării celor doi la Turneul Campionilor, competiție care va avea loc la Londra. Acum, ei se află pe loc calificabil.

După succesul de la Shenzen, despre care ați putut afla detalii AICI, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au urcat două poziții și ocupă acum locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor, cu 3.130 puncte. Ei participă în această săptămână la Beijing – primii adversari vor fi favoriții 3, spaniolii David Marrero și Fernando Verdasco – iar până la Londra vor mai juca încă patru turnee.

AICI aveți clasamentul la zi în cursa pentru calificarea la Turneul Campionilor, acolo unde vor participa primele opt echipe din lume în 2014.

AICI puteți afla ce performanță a realizat Florin Mergea în această săptămână.

One thought on “Horia Tecău și Jean Julien Rojer au urcat pe locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close