SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep, pentru l’Equipe: “Locul 1 nu este un obiectiv pentru mine”

Simona Halep, pentru l’Equipe: “Locul 1 nu este un obiectiv pentru mine”

Simona Halep wta

Simona Halep la serviciu


Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a devenit un personaju căutat de ziariștii de tenis de la marile publicații. Așa că materialul apărut cu ea în l’Equipe vine foarte firesc.

Simona a vorbit despre turneul de la US Open, acolo unde a ieșit în turul trei. ”Când a început US Open am simţit presiune. Toată lumea îmi spunea că pot câştiga un turneu de Grand Slam. Dar nu este aşa uşor, mereu ai meciuri grele. Lucic a jucat foarte bine, a revenit de la 5-2, s-a bătut pentru fiecare punct şi a meritat să câştige. Am fost dezamăgită pentru că în setul doi am cedat şi nu m-am mai bătut pentru puncte. A fost singura dată când mi s-a întâmplat. Este dificil să accept această înfrângere, dar sunt o jucătoare normală care poate pierde meciuri. După US Open mi-am luat o scurtă pauză şi am fost la pescuit. Acum sunt pregătită pentru turneele din Asia şi sunt încrezătoare, deoarece am avut un an bun. Să fiu pe locul 2 este un sentiment special. Este uşor să ajungi acolo, dar este foarte greu să te menţii”, a spus Halep.

Apoi, curios pentru mine, cel puțin, Halep a spus că locul 1 în lume nu e un obiectiv pentru ea. Spun că e curios pentru că eu nu am cunoscut nici un sportiv valoros care să nu-și dorească să fie cel mai bun din lume. ”Locul 1 nu este un obiectiv pentru mine. Serena Williams este foarte puternică şi a jucat bine la US Open. Obiectivul meu din acest an a fost să mă calific la Turneul Campioanelor de la Singapore. Anul trecut am jucat în Turneul Campioanelor mici de la Sofia şi atunci am spus că vreau să ajung la marele Masters. Acum, sunt fericită că am reuşit acest lucru. Este o senzaţie plăcută să te afli printre cele mai bune opt jucătoare din lume. Va fi o experienţă interesantă şi sper să mă descurc bine. Familia şi prietenii mei vor fi acolo, aşa cum au fost şi la Roland Garros. Vor fi cam 20 de persoane”, a mai explicat Simona.

Mâine dimineață, în jurul orei 6.00, Simona Halep va juca în turul secund la Wuhan. Meciul ei cu Garbine Muguruza va putea fi urmărit în direct pe Digisport 2.

2 thoughts on “Simona Halep, pentru l’Equipe: “Locul 1 nu este un obiectiv pentru mine”

  1. Tare asta cu pescuitul :)) Cred ca are dreptate Simona, mai important e un turneu de Grand Slam decat sa fii nr 1. Wozniacki cat timp a tot fost nr 1 mondial si nu a reusit sa isi adjudece vreun GS. Sigur din punct de vedere al sponsorizarii e importanta si pozitia in clasament, se bat toate brandurile sa sponsorizeze nr1

Leave a Reply

Top