SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Andreea Mitu a urcat pe cel mai bun loc al carierei, 136 WTA

Andreea Mitu a urcat pe cel mai bun loc al carierei, 136 WTA

Andreea Mitu trofeu campioana itf Mamaia

Andreea Mitu trofeu campioana itf Mamaia
Andreea Mitu cu trofeul cucerit la Mamaia

Parcursul foarte bun al Andreei Mitu din ultimile săptămâni nu a rămas fără rezultat în clasament. Ea a urcat pe locul 14 locuri, ocupând acum poziția 136 în lume, cel mai bun loc ocupat vreodată de jucătoarea noastră.

Dacă vă veți mira că Andreea Mitu a urcat în clasamentul mondial fără să joace în ultima săptămână, e bine de știut că punctele cucerite în turneele de până în 25.000 de dolari inclusiv intră în contul jucătoarelor cu o săptămână mai târziu. Așa că, deși a cucerit duminica trecută titlul la Podgorica, ea a obținut abia acum punctele necesare saltului de 14 locuri în clasamentul WTA. Ea e devansată în ierarhie de alte cinci jucătoare.

Simona Halep, care a coborât o poziție, fiind depășită de Maria Sharapova, e acum pe locul 3. Aceasta e urmată de Monica Niculescu, care a coborât 4 locuri, până pe 45, Irina Begu, care a urcat o poziție, până pe 61, Sorana Cîrstea, care a urcat un loc și e acum pe 101, și de Alexandra Dulgheru, care a urcat o poziție, pe 105.

În Top 300 se mai află Alexandra Cadanțu, care a urcat 3 locuri și e acum pe 195, Ana Bogdan, care a coborât o poziție și e acum pe 243, și Patricia Țig, care a urcat trei poziții și e pe 281 în lume.La dublu continuăm să avem trei jucătoare în Top 100. Prima e Monica Niculescu, care ocupă locul 38 – în urcare o treaptă -, Irina Begu, care staționează pe 57, și Raluca Olaru, care a urcat 11 locuri și e acum pe 64 în lume.

CITEȘTE ȘI:  Clasament mondial WTA: Simona Halep a căzut pe locul 4. Sorana Cîrstea a căzut pe 116

ZorileStore

One thought on “Andreea Mitu a urcat pe cel mai bun loc al carierei, 136 WTA

Leave a Reply

Top