SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Andreea Mitu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Joue-Les-Tours

Andreea Mitu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Joue-Les-Tours

Andreea Mitu

Andreea Mitu
Andreea Mitu

Andreea Mitu continuă forma bună din această a doua jumătate a anului. Ea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de 50.000 de dolari de la Joue-Les-Tours.

În optimile de finală ale turneului ITF de la Joue-Les-Tours, din Franța, Andreea Mitu, cap de serie numărul 5, a învins-o cu scorul de 7-6, 6-4 pe croata Jana Fett, o jucătoare venită din calificări. În sferturile de finală, Andreea Mitu va juca împotriva italiencei Alberta Brianti, cea care a eliminat-o pe a doua favorită a competiției, Timea Babos.

Știu că Andreea nu gândește așa, dar dă bine într-un material, așa că o să scriu și acest șablon des uzitat de ziariștii sportivi când vor să dea să mai dea o informație: meciul din sferturile de finală ale turneului francez reprezintă un bun prilej pentru Andreea de a-și lua revanșa în fața italiencei după eliminarea din proba de dublu, acolo unde perechea Mitu/ Beygelzimer, cap de serie 1, a fost învinsă cu 2-6, 6-4, 10-6 de cuplul Brianti/ Camerin.

Redevenind serioși, trebuie spus că, așa cum a recunoscut într-un interviu acordat site-ului FRT, pentru Andreea acest final de sezon e foarte important în atingerea obiectivului pe care și l-a propus, și anume calificarea directă pe tabloul principal de la Australian Open. Asta presupune să se claseze în jurul locului 105-110 la mijlocul lunii decembrie. Acum este pe poziția 136, dar o calificare în semifinale o va aduce în jurul locului 130. O victorie la turneul din Franța o va urca până pe poziția a 117-a.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Nikon e redus cu 54% și costă acum doar 549,60 lei. Detalii despre el vedeți aici.One thought on “Andreea Mitu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Joue-Les-Tours

  1. meci important şi pentru ea, azi (cu radwanska 2). mi-a fost teamă puţin, pentru ea, de turneele mai mari de 25.000. dacă va câştiga aici, cred că prima 100 e practic adjudecată, obiectivul pentru la anul fiind turneele wta.

Leave a Reply

Top