SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > FOTO: Horia Tecău și Jean Julien Rojer cu titlul cucerit la Valencia, al optulea în acest an

FOTO: Horia Tecău și Jean Julien Rojer cu titlul cucerit la Valencia, al optulea în acest an

Horia Tecău si Jean Julien Rojer atp Valencia

Originals.ro

Horia Tecău si Jean Julien Rojer atp Valencia
Horia Tecău si Jean Julien Rojer cu trofeul cucerit la Valencia

Horia Tecău și Jean Julien Rojer formează perechea la care au visat mereu fanii români pentru constănțean. Cei doi au cucerit titlul la turneul ATP 500 de la Valencia.

În finala turneului de la Valencia, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au învins cu scorul de 6-4, 6-2 perechea Kevin Anderson/ Jeremy Chardy. Ei au câștigat astfel al optulea trofeu din acest an, după succesele de la Zagreb, Casablanca, București, s’Hertogenbosch, Washington, Shenzen și Beijing. Cei doi au mai pierdut o finală, la Rotterdam.

Pentru Horia Tecău, acesta este cel de-al 24-lea trofeu din 38 de finale ATP de dublu disputate până acum. ”A fost o participare foarte puternică aici, la Valencia. Am avut și avantajul că unele perechi bine cotate au pierdut rapid, dar am avut meciuri dificile. Așa că am încercat că luăm fiecare partidă pe rând. Așa am ajuns să cucerim titlul și suntem foarte fericiți”, a declarat Tecău după festivitatea de premiere. Demn de remarcat e că la Valencia, Tecău și Rojer nu au pierdut nici un set.

Cu cele 500 de puncte primite pentru această victorie, Tecău și Rojer s-au apropiat foarte mult de calificarea la Turneul Campionilor. Ei vor urca pe locul 5, 4.130 de puncte, depășindu-i cu 40 de puncte pe Marcel Granollers și Marc Lopez.

(P) Dacă v-a prins iarna nepregătiți și nu sunteți autorități, AICI puteți vedea câteva oferte de anvelope de iarnă ce ar putea salva ce se mai poate din banii familiei.

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău şi Max Mirnyi sunt în sferturi la Delray Beach
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul de la Valencia
Festivitate de premiere Valencia
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul de la Valencia
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul de la Valencia

One thought on “FOTO: Horia Tecău și Jean Julien Rojer cu titlul cucerit la Valencia, al optulea în acest an

Leave a Reply

Top