SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Horia Tecău și Jean Julien Rojer și-au consolidat locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer și-au consolidat locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor

Tecau si Rojer trofeu dublu ATP Beijing

Tecau si Rojer trofeu dublu ATP Beijing
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul cucerit la Beijing

Victoria obținută la turneul ATP 500 de la Beijing a consolidat poziția a șasea în clasamentul pentru Turneul Campionilor pentru perechea Horia Tecău/ Jean Julien Rojer. Ei se află acum la o distanță de 830 de puncte față de ocupanții locului 9, primul necalificant la Londra.

În clasamentul pentru Turneul Campionilor, Horia Tecău și Jean Julien Rojer ocupă, ca și săptămâna trecută, locul 6, dar acum au 3.630 de puncte, fiind la o distanță de doar 100 de puncte de ocupanții locului 5, Marcel Granollers și Marc Lopez.

Pentru că cel mai bine e să vedeți cu ochii voștri care e situația pentru Londra, AICI vedeți clasamentul la zi pentru Turneul Campionilor.

În clasamentul mondial de dublu, Horia Tecău, deși a învins la Beijing, a coborât un loc, și ocupă acum poziția 18. Și Florin Mergea a coborât un loc și e acum pe 27 în lume.

AICI vedeți poziționarea tuturor românilor în clasamentul mondial de dublu.În clasamentul mondial de simplu, Victor Hănescu rămâne cel mai bine clasat jucător român. El și-a îmbunătățit cu două locuri poziția de săptămâna trecută, ajungând acum pe 134 în lume. Adrian Ungur a coborât 8 locuri și e acum pe 158. Al treilea român e Marius Copil, care a urcat două locuri și e pe 177.

AICI vedeți poziționarea tuturor românilor în clasamentul mondial de simplu.

Leave a Reply

Top