SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Jean Julien Rojer AU CÂȘTIGAT TITLUL de dublu de la Beijing!

Horia Tecău și Jean Julien Rojer AU CÂȘTIGAT TITLUL de dublu de la Beijing!

Horia Tecau si Jean Julien Rojer la Beijing


Horia Tecau si Jean Julien Rojer la Beijing
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Horia Tecău și Jean Julien Rojer traversează cea mai bună perioadă a parteneriatului lor. Ei au cucerit al doilea titlu consecutiv, impunându-se la Turneul ATP 500 de la Beijing.

În finala turneului ATP de la Beijing, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au învins cu scorul de 6-7, 7-5, 10-5, după o oră și 49 de minute, perechea Julien Benneteau/ Vasek Pospisil. Aceștia din urmă au jucat pentru prima dată împreună. Ambii au câștigat anul acesta câte un titlu de Grand Slam, Benneteau la Roland Garros, lar Vasek Pospisil la Wimbledon.

Pentru perechea Tecău/ Rojer acesta e al doilea titlu consecutiv cucerit în ultimele 7 zile, după cel de la Shenzen, de duminica trecută. Ei au cucerit anul acesta, primul al colaborării lor, 7 trofee de dublu. În afara de Beijing și de Shenzen, ei s-au mai impus anul acesta la Zagreb, Casablanca, București, s’Hertogenbosch și Washington. Horia și Jean Julien au mai jucat o finală, la Rotterdam, pierdută însă.Succesul de la Beijing și cele 500 de puncte cucerite în urma lui, îi apropie de Turneul Campionilor. Ei se clasau luni pe locul 6 în ierarhia pentru Londra, iar acum e posibil să mai urce o poziție.

Pentru Horia Tecău, acesta e al doilea titlu obținut a Beijing, după cel de anul trecut, cucerit alături de Max Mirnyi. El are în total 23 de trofee de dublu ATP. Cele 7 cucerite anul acesta reprezintă un nou record pentru un sezon.

ZorileStore

One thought on “Horia Tecău și Jean Julien Rojer AU CÂȘTIGAT TITLUL de dublu de la Beijing!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close