SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Jean Julien Rojer S-AU CALIFICAT la Turneul Campionilor!

Horia Tecău și Jean Julien Rojer S-AU CALIFICAT la Turneul Campionilor!

Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Horia Tecau si Jean Julien Rojer
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Anul extraordinar al tenisului românesc a fost completat de Horia Tecău. Acesta va fi prezent, pentru a treia oară în carieră, la Turneul Campionilor în proba de dublu!

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat matematic la Turneul Campionilor după ce au învins azi, în optimile de finală ale turneului Masters de la Paris, cu scorul de 7-6, 3-6, 10-5, perechea Lukas Kubot/ Robert Lindstedt. Chiar dacă au pierdut, și aceștia – campioni la Australian Open – au obținut biletele pentru Turneul Campionilor. De fapt, ei erau calificați chiar la ora meciului, căci rivalii lor, Vasek Pospisil și Jack Sock, campionii de la Wimbledon, fuseseră învinși în turul secund. Astfel, după două participări la Turneul Campionilor alături de Robert Lindstedt, în 2011 și 2012, Tecău revine la cea mai mare competiție tenisistică din lume. Tot azi, au mai obținut calificarea pentru Londra spaniolii Marcel Granollers și Marc Lopez.

În sferturile de finală de la Paris, Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor jca împotriva perechii Eric Butorac/ Raven Klaasen.

Tot azi, au jucat în primul tur la Paris Florin Mergea și Dominic Inglot. Ei au fost învinși însă cu scorul de Kevin Anderson și Nenad Zimonjic, care s-au impus cu scorul de 6-3, 3-6, 12-10.CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 8 noiembrie 2013: Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor

Leave a Reply

Top