SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Jean Julien Rojer se mențin pe 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer se mențin pe 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer trofeu campioni ATP 500 Beijing

Horia Tecau si Jean Julien Rojer trofeu campioni ATP 500 Beijing
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeul de la Beijing

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer se mențin pe locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor. Pentru ei vin două săptămâni de foc.

Eliminați în primul tur, surprinzător, la Stockholm, unde erau favoriți 1, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au reușit să rămână pe locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor. Ei au 3.630 de puncte, cu exact 600 de puncte de locul 9, primul de sub linia admișilor la turneul londonez. În această săptămână, Tecău și Rojer vor încerca să mai adauge victorii și, implicit, puncte, la Valencia, acolo unde au fost desemnați cap de serie numărul 4. Primii lor adversari vor fi Santiago Giraldo și Oliver Marach.

AICI vedeți situația la zi în clasamentul mondial al perechilor pentru Turneul Campionilor.

În clasamentul mondial de dublu, România continuă să aibă doi jucători în primii 30 ai lumii. Horia Tecău se menține pe poziția a 15-a, în vreme ce Florin Mergea, campion anul trecut la Viena, dar ”doar” semifinalist anul acesta în Austria, a coborât două poziții și e acum pe locul 27.

AICI vedeți poziționarea tuturor românilor în clasamentul mondial de dublu.

(P) Pentru a fi la curent cu noutățile din tenis, puteți folosi și tabletele. La EMAG acestea au reduceri de până la 25%, iar cu un click vedeți toată oferta.3 thoughts on “Horia Tecău și Jean Julien Rojer se mențin pe 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor.

  1. Succes baietilor la Valencia! Avem valori in tenis si la dublu si la simplu. Imi place si tenisul de camp si cel de masa insa sunt nemultumita de lipsa transmisiunilor TV a meciurilor de tenis de masa
    Ieri la campionatul balcanic de tenis de masa pe echipe Romania a luat medalii de argint la dublu masculin si bronz la dublu feminin. Astazi se joaca la simplu.

  2. păi mai zi-ne şi nouă când şi, mai ales, unde e o competiţie de ping-pong, că altfel n-avem de unde să aflăm, sporturile non-fotbal fiind cenzurate de presa sportivă

Leave a Reply

Top