SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Jean Julien Roker vor juca FINALA de la Valencia!

Horia Tecău și Jean Julien Roker vor juca FINALA de la Valencia!

Horia Tecau si Jean Julien Rojer la Beijing

Horia Tecau si Jean Julien Rojer la Beijing
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Horia Tecău și Jean Julien Rojer joacă finale pe bandă rulantă în acest final de sezon. Ei voi juca azi cu trofeul pe masă la Valencia, aceasta fiind cea de-a de-a noua lor finală în acest sezon!

În semifinalele turneului de dublu de la Valencia, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au învins cu scorul de 6-4, 7-6 cuplul Leonardo Mayer/ Joao Sousa. În finală, Tecău și Rojer vor juca împotriva cuplului Kevin Anderson/ Jeremy Chardy. Finala va avea loc de la ora 14.30, ora României. Adică după ce va termina Simona marele meci de azi.

Pentru Tecău și Rojer, aceasta e cea de-a noua finală de dublu a anului. Ei au câștigat până acum titlurile la Zagreb, Casablanca, București, s’Hertogenbosch, Washington, Shenzen și Beijing, fiind învinși la Rotterdam.

Cu acest succes, perechea Tecău/ Rojer a ajuns mai aproape de Turneul Campionilor.

(P) Marile succese trebuie imortalizate, iar AICI vedeți o groază de aparate de fotografiat cu prețuri reduse.4 thoughts on “Horia Tecău și Jean Julien Roker vor juca FINALA de la Valencia!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close