SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi în primul tur la Stockholm

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi în primul tur la Stockholm

Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Horia Tecau si Jean Julien Rojer
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer au pierdut în primul tur al Stockholm, turneu foarte important pentru ei în perspectiva calificării la Turneul Campionilor.

În primul tur al probei de dublu de la Stockholm, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost învinşi cu scorul de  7-5, 4-6, 12-10, de cuplul Grigor Dimitrov/ Pierre-Hugues Herbert (Bulgaria/ Franţa), după ce au avut şi o minge de meci în super tie-break.Aflaţi pe locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor, Tecău şi Rojer, care au fost principalii favoriţi în Suedia, mai au la dispoziţie două turnee, Valencia şi Paris pentru calificarea la Turneul Campionilor.

3 thoughts on “Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi în primul tur la Stockholm

  1. Mai sunt 2 saptamani. Tre’ sa tina cu dintii de locul 7. In clasamentul individual oricum nu conta Stockolm-ul dar in Race, da. :/

    Nu sunt f surprins de rezultat tinand cont de stilul ambilor jucatori. Dimitrov, f. experimentat la simplu si ar fi f. sus daca ar juca si dublu mai mult iar Herbert e un “serve-bot” care a castigat ATP 500 Tokyo.

    Edit : Macar au pierdut si Dodig/Melo.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close