SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău şi Jean Julien Rojer sunt la doar o victorie de Turneul Campionilor

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer sunt la doar o victorie de Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Miniprix.ro

Horia Tecau si Jean Julien Rojer
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Succesul obţinut la Valencia, al optulea în acest an pentru ei, i-a adus pe Horia Tecău şi Jean Julien Rojer la doar un vârf de ac de calificarea la Turneul Campionilor de la Londra.

Punctele obţinute la Valencia i-a ajutat pe Tecău şi Rojr să urce pe locul 5 în clasamentul pentru Turneul Campionilor. Pentru a ajunge şi matematic la întrecerea celor mai buni dintre cei buni, Tecău şi Rojer mai au nevoie de o singură victorie, în optimile de finală ale Mastersului de la Paris. Favoriţi 8 la Paris, ei sunt calificaţi direct în optimi, acolo unde vor juca împotriva învingătorilor din meciul Jeremy Chardy/ Kenny Deschepeer – Lukas Kubot/ Robert Lindstedt.

Pentru finala sezonului mai sunt disponibile patru locuri, după ce patru perechi au obţinut deja calificarea: Bob şi Mike Bryan, Daniel Nestor şi Nenad Zimonjic, Alexander Peya şi Bruno Soares, şi Julien Benneteau şi Edouard Roger-Vasselin.

(P) Acum la Emag există o gamă incredibilă de oferte la aparate foto, cu discounturi și de 54%. Merită să aruncați o privire.Leave a Reply

Top