SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Matematic calificată în semifinalele Turneului Campioanelor, Simona Halep are nevoie de 6 game-uri pentru a câştiga grupa roşie

Matematic calificată în semifinalele Turneului Campioanelor, Simona Halep are nevoie de 6 game-uri pentru a câştiga grupa roşie

Simona Halep dupa victoria cu Serena Williams, de la Singapore

Simona Halep dupa victoria cu Serena Williams, de la Singapore
Simona Halep la Singapore

Parcursul extraordinar al Simonei Halep de la Turneul Campioanelor a adus-o pe jucătoarea noastră în postura de prima calificată în semifinalele competiţiei. Mai mult, ea poate alege, dacă vrea, pe ce loc să termine, adică împotriva cui să joace în semifinala de sâmbătă.

Victoria cu 6-1, 6-1 obţinută de Serena Williams în faţa canadiencei Eugenie Bouchard a calificat-o deja pe Simona Halep în semifinalele Turneului Campioanelor, indiferent de rezultatul pe care îl va obţine mâine, contra Anei Ivanovic. mai mult, acum Serena Wiliams e la mâna jucătoarei noastre. Căci daca Simona va lua un set în faţa Anei Ivanovic, atunci americanca se va califiac şi ea în semifinale. O victorie cu 2-0 la seturi a Anei Ivanovic o elimină pe Serena, şi în semifinale vor merge Ana Ivanovic şi Simona Halep.

Pentru a rămâne în lumea calculelor, trebuie spus că, pentru a câştiga Grupa Roşie şi a juca, astfel, în semifinale, contra ocupantei locului secund din Grupa Albă, Simona Halep are nevoie de doar 6 game-uri, indiferent de modul în care sunt obţinute – prin set sau pri8n însumarea game-urilor din seturi.

Acum, întrebarea e cine va merge cu Simona în semifinale. Cunoscând firea Simonei, eu cred că va încerca să bată, chiar dacă asta înseamnă să o califice şi pe Serena, o jucătoare care nu poate fi considerată niciodată învinsă.

(P) Dacă urmăriţi meciurile Simonei Halep pe calculator şi aveţi nevoie de un monitor la care să se vadă “lacrimă” fiecare lovitură a jucătoarei noastre, la EMAG aveţi o groază de monitoare cu preţuri reduse până la 25%. AICI vedeţi oferta.8 thoughts on “Matematic calificată în semifinalele Turneului Campioanelor, Simona Halep are nevoie de 6 game-uri pentru a câştiga grupa roşie

 1. intrebare de curiozitate … la turneul asta se iau in calcul si punctele de anul trecut? ca nu mai stiu exact politica … adica serena a avut anul trecut cinci victorii … anul acesta face maxim patru … in cazul respectiv pierde puncte? sau nu e ca la celelalte turnee?

 2. @ Cristi Mondialu : E la fel. Dar punctele de anul trecut deja s-au scazut, pt ca asa se face inaintea Turneului Campioanelor , spre deosebire de restul sezonului. :p

  @ Doar Tenis : Se poate si cu 5 game-uri (fara 5-7 0-6) 😉 . Vezi pe Digi detalierea mea. Obiectivul ar trebui sa fie victoria oricum, nu scenariile pt ce se poate intampla.

  1. Nu cred ca Simona va lasa meciul pentru a nu o califica pe Serena in semifinale. Pentru ea e important sa isi faca jocul si sa incerce sa castige si acest meci, chiar daca e calificata.
   E vorba de o noua victorie pentru moralul ei si sa nu uitam ca diferenta intre o victorie si o infrangere e de 120.000 $ si 160 puncte WTA.

   1. Nici nu iti face bine, ca sportiv, sa te lasi invins. Pentru moral… Nici eu nu cred ca Simona va pierde deliberat azi cu Ivanovic

    1. între timp am aflat că nu trebuia neapărat să câştige ca s-o trimită pe ana acasă. aşa că a fost foarte bine cum a fost: a trimis-o pe ana acasă cu doar un set câştigat (recunosc că am avut ceva emoţii în setul 2, după care mi-am făcut mea culpa pt. că m-am îndoit pt. o clipă de ea) şi în decisiv, economică şi finuţă, n-a mai forţat. mi s-a părut că şi ivanovici a avut o mimică de recunoştinţă la fileu – doar îi îndulcise puţin pilula amară.

Leave a Reply

Top