SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Patricia Țig a fost învinsă în sferturile turneului ITF de la Tampico, dar a intrat în Top 250 WTA!

Patricia Țig a fost învinsă în sferturile turneului ITF de la Tampico, dar a intrat în Top 250 WTA!

Patricia Tig tenis romania

Patricia Tig
Patricia Tig (Foto: FRT)

Patricia Țig, revelația acestui final de sezon în tenisul feminin, a mai depășit o bornă în carieră: de luni, ea va intra în premieră între primele 250 de jucătoare ale lumii.

Saltul Patriciei Țig a venit firesc, fiind o consecință a victoriilor din ultimele două săptămâni, cu semifinală la turneul ITF de la Monterrey (50.000 de dolari) și, acum, sfert de finală la turneul ITF de la Tampico (50.000 de dolari). La acest din urmă turneu, care are loc chiar în această săptămână, în localitatea mexicană Tampico, Patricia Țig s-a oprit în sferturile de finală, învinsă fiind de favorita 3, belgianca An-Sophie Mestach, care s-a impus cu 6-1, 6-3.

Chiar și așa, punctele acumulate după victoriile cu Alexandra Cadanțu, din primul tur (6-0, 4-3, ret) și cu Diana Marcinkevica, din Letonia, în optimi (7-6, 6-3) îi vor aduce Patriciei Țig un salt de cel puțin 6 locuri în clasamentul mondial. Astfel, de pe poziția 255, pe care o ocupa la începutul săptămânii, ea va urca cel puțin pe locul 249, ceea ce înseamnă că avem o nouă jucătoare între top 250.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Nikon e redus cu 40% și costă acum doar 299 de lei. Aici vedeți ce specificații tehnice are.Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close