SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 18 octombrie 2014: Nicolay Davydenko s-a retras oficial și în aplauze la Moscova

POZA ZILEI, 18 octombrie 2014: Nicolay Davydenko s-a retras oficial și în aplauze la Moscova

Retragere Nikolay Davydenko

Retragere Nikolay Davydenko
Nikolay Davydenko s-a retras

Rusul Nicolay Davydenko, fost număr 3 mondial, și-a anunțat retragerea din activitate și, profitând și de faptul că la Moscova se dispută în aceste zile un important turneu ATP, i-a fost organizată și o festivitate oficială de retragere.

La 33 de ani, el a revenit anul acesta după o suită de accidentări, dar a câștigat doar 6 meciuri în ATP în întreg sezonul. Deținător a 21 de titluri ATP, printre care 3 de Masters și unul cucerit la Turneul Campionilor, Davydenko s-a bucurat aseară de onorurile cuvenite unui adevărat campion, fiind aplaudat minute în șir de spectatorii din Moscova. Și, pentru a păstra parcă echilibrul, după o veste tristă, precum cea a retragerii, a venit și una bună, soția sa, Irina, fiind din nou însărcinată. Cei doi mai au o fetiță, în vârstă de 2 ani.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Nikon e redus cu 40% și costă acum doar 299 de lei. Aici vedeți ce specificații tehnice are.CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 23 iulie 2014: Horia Tecău și Andy Murray după antrenamentul de ieri de la Miami

Leave a Reply

Top