SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 21 octombrie 2014: Simona Halep a avut mulți fani în tribunele de la Singapore a

POZA ZILEI, 21 octombrie 2014: Simona Halep a avut mulți fani în tribunele de la Singapore a

Fani Simona Halep Turneul Campioanelor Singapore

Fani Simona Halep Turneul Campioanelor Singapore
Fani Simona Halep Turneul Campioanelor Singapore

Simona Halep nu este singură la Singapore. Ea a fost încurajată din tribune nu doar de familie și prieteni, dar și de români care au venit special la Turneul Campioanelor pentru a o încuraja.

Mai bine de 30 de constănțeni au venit special la Singapore pentru Simona. Între ei, așa cum mi s-a transmis de la Singapore, și un viceprimar din Stejaru, fost coleg cu tatăl Simonei în echipa de fotbal a comunei: “Sunt oameni deosebiți, mă ajută mult să-i am aproape, le mulțumesc mult tuturor celor care au fost azi la meci. Bănuiesc că și din România m-au susținut din fața televizoarelor și vreau să le mulțumesc pentru asta”, a declarat Simona Halep.

Așa cum deja știți, ieri Simona Halep a învins-o pe Eugenie Bouchard cu 6-2, 6-3 în primul meci din grupa roșie a Turneului Campioanelor, iar fotografii de la această partidă puteți vedea AICI. De asemenea, AICI puteți citi primele declarații de după acest succes.

(P) Meciurile Simonei Halep de la Turneul Campioanelor pot fi urmărite și pe tablete. La EMAG, toate tabletele Samsung au reducere, iar oferta o puteți vedea AICI.

Fani Simona Halep Turneul Campioanelor Singapore
Fanii Simonei Halep au sustinut-o pe jucatoarea noastra tot meciulCITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 14 iunie 2014: Philipp Kohlschreiber și explozia de bucurie de după calificarea în semifinale la Halle

Leave a Reply

Top