SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, impresionată de Serena Williams

Simona Halep, impresionată de Serena Williams

Simona Halep la sosirea in Bucuresti

Simona Halep la sosirea in Bucuresti
Simona Halep la sosirea in Bucuresti (FOTO: CLICK)

Simona Halep a sosit azi în România, fiind primită ca o adevărată campioană: la salonul Prezidenţial al Aeroportului Henri Coandă. Ea a povestit ziariştilor prezenţi o întâmplare care scoate în evidenţă caracterul Serenei Williams, dar şi cât de valoroasă o consideră americanca pe sportiva noastră.

Serena mi-a spus pe podium că vrea să facă poză cu viitorul număr 1 mondial şi că mama ei face poză. Mi-a plăcut foarte mult ce mi-a zis. Probabil că se va întâmpla într-o zi, nu pot să spun acum chiar dacă va fi, însă îmi doresc foarte mult să ajung acolo, dar aşa cum am mai spus, clasamentul nu este foarte important pentru mine, ci să câştig foarte multe meciuri şi multe titluri. Trofeul de la Singapore este cam mic, dar important”, a spus Halep.

Ea a vorbit şi despre relaţia cu celelalte nume importante ale tenisului mondial: „Între mine şi Sharapova nu s-a legat o prietenie. Nu ştiu dacă ar fi culmea sau nu ar fi culmea, dar ea nu prea vorbeşte cu fetele din circuit şi nu avem o relaţie prea apropiată încât să vorbim. Am vorbit foarte mult cu Kvitova, Wozniacki, Radwanska, cu toată lumea în afară de Bouchard şi Şarapova. Chiar şi cu Serena am vorbit destul de mult. Am discutat mai multe chestii cu Kvitova şi chiar mă bucur că m-am împrietenit cu ea, este o fată foarte de treabă şi chiar ştie să şi ajungă acolo sus, să se menţină şi ştie să şi piardă, pentru că am văzut că nu i-a mers prea bine la turneul acesta, dar este cineva totuşi, are două Grand Slam-uri câştigate“, a spus Halep.

Simona Halep s-a arătat impresionată de modul în care Serena Williams s-a purtat cu ea la Turneul Campioanelor. „Serena este un om deosebit. Se poartă foarte frumos. Mie cel puţin mi-a oferit cuvinte de laudă şi de încurajare şi nu am decât cuvinte de laudă despre ea. Întotdeauna a fost un exemplu pentru mine şi cred foarte mult că ea este cea mai bună jucătoare acum”, a completat Halep.

În ceea ce priveşte finala pierdută în faţa americancei, Simona a afirmat că în acel meci i-a cedat braţul. „A fost o săptămână foarte frumoasă pentru mine. Mă bucur să fiu din nou acasă şi mă bucur că am terminat anul ăsta deosebit cu un turneu deosebit. Sunt bucuroasă, sunt împlinită şi mă rog la Dumnezeu să îmi dea putere să continui rezultatele astea deosebite. Primul meci a fost mai ok pentru mine, pentru că am fost mult mai odihnită, mult mai proaspătă, era al doilea meci din turneu şi eram foarte odihnită. Cred că am şi surprins-o, pentru că nu mă ştia, nu am jucat deloc anul acesta cu ea şi probabil a fost ceva nou şi pentru ea. În al doilea meci am fost destul de obosită, am jucat destul de bine şi destul de mult, am avut meciuri destul de grele. Am servit destul de bine, iar braţul meu a cam cedat în finală, dar sunt destul de bucuroasă că am putut să ajung până acolo şi că am avut posibilitatea să joc de două ori cu Serena într-o săptămână”, a precizat Halep.

Aceasta a recunoscut că a avut emoţii fireşti unui asemenea eveniment: „Presiunea din finală a fost asemănătoare cu cea de la Roland Garros, a fost o tensiune în plus, o presiune în plus, dar după cum s-a văzut şi după meci, am fost destul de bucuroasă şi am încercat să mă bucur că am ajuns acolo, deşi am avut o perioadă mai grea din cauza accidentărilor“, a spus Halep, care a dezvăluit şi ce a învăţat din finalele mari jucate anul acesta: “După finalele de la Roland Garros şi Turneul Campioanelor am învăţat că trebuie să nu am aşa mari emoţii înainte de meci şi să joc ca şi cum ar fi primul tur. Este greu să explic în cuvinte ceea ce simt înaintea unei finale. Nu este uşor, dar este diferit de orice alt meci”.

(P) Acum la Emag există o gamă incredibilă de oferte la aparate foto, cu discounturi și de 54%. Merită să aruncați o privire.One thought on “Simona Halep, impresionată de Serena Williams

Leave a Reply

Top