SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va decide în noiembrie dacă va continua sau nu cu Wim Fissette

Simona Halep va decide în noiembrie dacă va continua sau nu cu Wim Fissette

Simona Halep alaturi de antrenorul ei, Wim Fissette

Simona Halep alaturi de antrenorul ei, Wim Fissette
Simona Halep alaturi de antrenorul ei, Wim Fissette

Revenită azi în ţară, după finala de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a vorbit azi nu doar despre relaţia cu Serena Williams şi celelalte jucătoare de top din lume, dar şi despre viitorul relaţiei ei profesionale cu antrenorul Win Fissette.

Întrebată dacă va continua şi anul viitor colaborarea cu antrenorul Wim Fissette, Simona Halep a anunţat că după vacanţă va lua o decizie în această privinţă: “După vacanţă voi lua decizii ce ţin de echipa mea şi de viitor. Pauză momentan şi după aia voi pleca la munte, să mă antrenez pentru noul an. Va fi un an foarte greu, dar trebuie să mă bucur de el şi să văd ce pot să fac mai bine decât anul acesta”.

Simona Halep a specificat că nu i-a cerut ajutorul între seturile unu şi doi antrenorului său Wim Fissette, deoarece nu îi place să facă acest lucru. “Nu obişnuiesc să cer ajutorul antrenorului, nu îmi place. Îmi place să fac ceea ce ştiu eu pe teren şi ceea ce pot în acel moment“, a explicat Simona Halep.

(P) Acum la Emag există o gamă incredibilă de oferte la aparate foto, cu discounturi și de 54%. Merită să aruncați o privire.Leave a Reply

Top