SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va juca în semifinalele Turneului Campioanelor cu Agnieszka Radwanska!

Simona Halep va juca în semifinalele Turneului Campioanelor cu Agnieszka Radwanska!

Agnieszka Radwanska Singapore turneul campionilor

Agnieszka Radwanska Singapore
Agnieszka Radwanska

Simona Halep și-a asigurat deja, în meciul cu Ana Ivanovic, game-urile necesare câștigării Grupei Roșii, ala că știe contra cui va juca în semfinalele Turneului Campioanelor.

Adversara Simonei Halep în semifinala de sâmbătă, din  cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore va fi poloneza Agnieszka Radwanska, jucătoarea clasată pe locul 2 în clasamentul final al Grupei Albe. Radwanska are 4-2 la meciurile directe, ea câștigând meciul din semifinale, de la Indian Wells. Halep a învins-o pe poloneză în semifinale la Doha, tot în acest an.

Câștigătoarea Grupei Albe a fost Caroline Wozniacki, iar eliminate au fost Maria Sharapova și Petra Kvitova. În ultimele două partide ale Grupei Albe, Wozniacki a învins-o cu 6-2, 6-3 pe Petra Kvitova, iar Maria Sharapova a întrecut-o cu 7-5, 6-7, 6-2 pe Agnieszka Radwanska. Pentru a se califica în semifinale, Sharapova avea nevoie de o victorie cu 2-0.

(P) Dacă urmăriţi meciurile Simonei Halep pe calculator şi aveţi nevoie de un monitor la care să se vadă “lacrimă” fiecare lovitură a jucătoarei noastre, la EMAG aveţi o groază de monitoare cu preţuri reduse până la 25%. AICI vedeţi oferta.One thought on “Simona Halep va juca în semifinalele Turneului Campioanelor cu Agnieszka Radwanska!

Leave a Reply

Top