SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victor Hănescu s-a calificat în optimile de finală ale challenger-ului de la Geneva

Victor Hănescu s-a calificat în optimile de finală ale challenger-ului de la Geneva

Victor Hanescu tenis romania atp

Victor Hanescu
Victor Hanescu

Victor Hănescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului challenger cu premii în valoare de 64.000 de euro de la Geneva.

În primul tur, Victor Hănescu l-a învins cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4 pe maghiarul Marton Fucsovics. El va juca în turul secund contra învingătorului din meciul dintre favoritul 5, sârbul Filip Krajinovic, și elvețianul Marco Chiudinelli.

Pe tabloul principal de simplu se află și alți doi români: Adrian Ungur, care va juca împotriva favoritului 3, Lukas Lacko, și Marius Copil, care a intrat la Alternate, și care va juva în primul tur împotriva germanului venit din calificări, Moritz Baumann.

Pe tabloul de dublu s-a înscris, dintre români, doar Victor Hănescu. Acesta face pereche cu moldoveanul Radu Albot, cei doi urmând să joace în primul tur contra cuplului german Frank Moser/ Alexander Satschko.

(P) Dacă sunteți în căutarea unei tablete, acum e momentul să o luați de la Emag. Acolo, până pe 3 noiembrie, tabletele au reduceri destul de mari, așa cum puteți vedea AICI.

3 thoughts on “Victor Hănescu s-a calificat în optimile de finală ale challenger-ului de la Geneva

  1. a reintrat Gallovits! la New Braunfels – 50.000. WC în calificări + caliicare ultra-lejeră pe tablou. Tare! – dacă mă uit mai bine, e deja al III-lea turneu pe anul ăsta. e hotărâtă! îmi aduc aminte de finala ei de la barcelona în 2007, pierdută. s-a transmis la tv :).

Leave a Reply

Top