SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Victorii la Poitiers: Andreea Mitu este în sferturile de finală, Alexandra Dulgheru în optimi

Victorii la Poitiers: Andreea Mitu este în sferturile de finală, Alexandra Dulgheru în optimi

Andreea Mitu tennis US Open

Andreea Mitu la US Open
Andreea Mitu

Turneul de 100.000 de dolari de la Poitiers le priește jucătoarelor din România. Andreea Mitu s-a calificat în sferturile de finală, în vreme ce Alexandra Dulgheru a ajuns în optimi.

În optimile de finală ale probei de simplu de la Poitiers, Andreea Mitu a învins-o cu scorul de 3-6, 7-5, 6-1 pe franțuzoaica Virginie Razanno. Următoarea adversară a Andreei – care și-a asigurat cel puțin locul 132, o onouă premieră în carieră – va fi franțuzoaica Oceane Oudin, beneficiră a unui wild-card, cea care în optimi a învins-o cu scorul de 4-6, 6-2, 6-1 pe a patra favorită, Anna Schmiedlova. Pentru Andreea, o calificare în sferturile de finală ar echivala cu intrarea în premieră între primele 130 de jucătoare ale lumii.

Cea de-a doua româncă aflată pe tabloul principal de simplu, Alexandra Dulgheru, s-a calificat în optimile de finală. În primul tur, ea a învins-o cu scorul de 6-2, 6-3 pe Nigina Abduraimova, din Uzbekistan.

Pe tabloul de dublu, Elena Bogdan și americanca Nicole Melichar s-au calificat în sferturile de finală, după ce au învins cu scorul de 6-4, 6-3, în primul tur, cuplul Jocelyn Rae/ Anna Smith (Marea Britanie).

Tot la dublu, cuplul Andreea Mitu/ Danka Kovinic a fost eliminat în sferturile de finală, în vreme ce perechea Alexandra Dulgheru/ Virginie Razanno s-a oprit în primul tur.

(P) Dacă vreți să vă înlocuiți telefonul mobil, dar nu aveți atâția bani pentru unul nou, la EMAG găsiți o ofertă foarte mare de produse resigilate. Costă și cu 70% mai puțin decât unul nou, au garanție și singura lor ”vină” e că au fost expuse în magazin. Puteți vedea oferta completă AICI.Miniprix.ro

3 thoughts on “Victorii la Poitiers: Andreea Mitu este în sferturile de finală, Alexandra Dulgheru în optimi

  1. dulgheru la o singură victorie (azi) de top 100. mitu trebuie că câştige turneul. dacă nu, intră din două – cu turneul de săptămâna viitoare. mai e puţin şi avem iar 6 jucătoare în prima 1000
    vezi şi cadanţu la victoria (mexic) – ţig, din păcate, nu mai vezi (acolo)

Leave a Reply

Top