SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > William Hill oferă cote foarte bune pe meciurile de tenis de la Paris

William Hill oferă cote foarte bune pe meciurile de tenis de la Paris

Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Horia Tecau si Jean Julien Rojer
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Tenisul este unul dintre cele mai frumoase şi mai spectaculoase sporturi din lume, dar asta ştim cu toţii, că de aceea ne aflăm pe acest site dedicat exclusiv tenisului. Fumuseţea şi spectaculozitatea acestui sport e dată nu doar de valoarea jucătorilor, ci şi de întorsătura extraordinară pe care o iau partidele, cu întoarceri incredibile ale rezultatelor şi cu învingători care mai de care mai surprinzători. De aceea, e foarte atractiv pentru pariori.

Săptămâna aceasta, de exemplu, turneul Masters de la Paris – unde evoluează, în proba de dublu, şi doi români, Horia Tecău (alături de Jean Julien Rojer) şi Florin Mergea (alături de Dominic Inglot) – oferă „o pâine de mâncat” atât bookmakeri-lor, dar şi pariorilor, cu multe meciuri atractive şi cote numai bune de luat.

Una dintre cele mai interesante oferte de pe piaţă vine din partea celor de la William Hill care are o ofertă foarte bună atât pentru meciurile de simplu cât şi pentru cele de dublu.

De exemplu, foarte interesantă e cota oferită pentru victoria în primul tur cuplului Robert Lindstedt/ Lukasz Kubot. Campioni la Australian Open, aceştia se află în luptă directă cu alte cupluri pentru Turneul Campionilor şi au o cotă de 1,40 la victorie în faţa perechii Jeremy Chardy/ Kenny De Schepper.

O altă partidă interesantă este cea în care Marin Draganja şi Lukas Rosol vor juca împotriva cuplului Marcin Matkowski/ Jurgen Melzer. Primii, amândoi foşti parteneri ai lui Florin Mergea, alături de care jucătorul nostru a câştigat titlurile de la Hamburg (Draganja), respectiv Viena (Rosol), nu sunt consideraţi favoriţi, dar au o şansă bună să învingă. De aceea, acea cotă de 2.05 oferită de William Hill este cât se poate de atrăgătoare.

În fine, nu trebuie uitat meciul pe care Florin Mergea îl va susţine, în primul tur al pobei de dublu de la Paris, alături de partenerul său, Dominic Inglot, contra perechii Kevin Anderson/ Nenad Zimonjic. Aceştia din urmă sunt cotaţi cu prima şansă la obţinerea victoriei, dar pentru o cotă de 2.15 oferită echipei noastre – îl putem considera şi pe Inglot tot de-al nostru – merită să riscaţi o sumă, cât de mică, pe Mergea şi Inglot.

În rest, dacă vă simţiţi în formă şi plin de ispiraţie, AICI aveti întreaga ofertă de tenis a casei de pariuri online. O casă de pariuri extrem de respectată în Europa şi în lume, de care eu am auzit mai întâi prin filme sau am citit prin ziare atunci când mai prindeam vreo plecare în străinătate.

Leave a Reply

Top