SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru s-a calificat în finală la Dubai și va reveni de luni în Top 100 WTA!

Alexandra Dulgheru s-a calificat în finală la Dubai și va reveni de luni în Top 100 WTA!

Alexandra Dulgheru tenis wta romania

Alexandra Dulgheru tenis wta romania
Alexandra Dulgheru tenis wta romania

Alexandra Dulgheru s-a calificat în finala turneului ITF de la Dubai, dotat cu premii în valoare de 75.000 de dolari. Victoria o readuce pe jucătoarea noastră în Top 100 WTA.

În semifinalele turneului de la Dubai, Alexandra Dulgheru, care e a șasea favorită a competiției dotate cu premii în valoare de 75.000 de dolari, a învins-o cu scorul de 6-3, 6-3 pe rusoaica Vitalai Diatchenko, a șaptea favorită.

În finală, Alexandra Dulgheru va juca împotriva veteranei japoneze Kimiko Date Krum, care a trecut în semifinale, cu 6-1, 6-4, de ucraineanca Nadiia Kichenok.

Indiferent de rezultatul finalei, Alexandra Dulgheru a reușit o performanță deosebită: a reușit să revină în Top 100 WTA. Ea va ocupa, în cazul unei înfrângeri, locul  92 în lume. O victorie ar aduce-o, de luni, pe locul 84 în ierarhie!

Celelalte românce de la Dubai, Andreea Mitu și Elena Bogdan, au fost eliminate în sferturile de simplu, respectiv dublu.

(P) Dacă vreți să citiți biografiile tenismenilor celebri, acum e momentul să le cumpărați. Majoritatea au reduceri de cel puțin 20%. Astfel, puteți aflat mai multe despre viața lui Roger Federer, Rafael Nadal, Pete Sampras, Andre Agassi, Ilie Năstase și a multor alți campioni.Tenis Axyall

2 thoughts on “Alexandra Dulgheru s-a calificat în finală la Dubai și va reveni de luni în Top 100 WTA!

Leave a Reply

Top