SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Ana Bogdan s-a calificat în optimile de finală ale challenger-ului WTA de la Taipei

Ana Bogdan s-a calificat în optimile de finală ale challenger-ului WTA de la Taipei

Ana Bogdan tenis wta itf

Ana Bogdan
Ana Bogdan

Aventura Anei Bogdan la challenger-ul de 125.000 de dolari de la Taipei continuă. Venită din calificări, ea s-a calificat în optimile de finală.

În primul tur al turneului WTA de la Taipei Ana Bogdan a învins-o cu scorul de 7-5, 6-2 pe veterana japoneză Kimiko Date Krum. În vârstă de 44 de ani, asiatica reuşea să cucerească primul titlu WTA, la Tokio, pe 8 aprilie 1992, cu 7 luni înaintea naşterii Anei Bogdan!

În turul secund, Ana Bogdan va juca împotriva chinezoaicei Yafan Wang. Indiferent de rezultat, jucătoarea noastră va ocupa cel mai bun loc din carieră, urmând să ajungă între primele 235 de jucătoare ale lumii.

(P) Dacă sunteți în căutarea unui aparat de fotografiat, AICI aveți o ofertă foarte interesantă. Unele aparate au o reducere și de 50%.Tenis Axyall

2 thoughts on “Ana Bogdan s-a calificat în optimile de finală ale challenger-ului WTA de la Taipei

  1. reconfortant!
    începuse cam trist săptămâna, ţinând cont şi de faptul că ne-am obişnuit să prindem sfârşitul de săptămână cu jucătoare pe tablouri (mai scumpe sau mai puţin :))

Leave a Reply

Top