SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Edina Gallovits-Hall > Edina Gallovits A CÂŞTIGAT titlul la Captiva Island!

Edina Gallovits A CÂŞTIGAT titlul la Captiva Island!

Edina Gallovits Hall tenis wta

Edina Gallovits Hall tenis wta
Edina Gallovits Hall

Edina Gallovits-Hall a reuşit să cucerrească titlul la turneul ITF de 50.000 de dolari de la Captiva Island!

Edina Gallovits a câştigat titlul la turneul ITF de 50.000 de dolari de la Captiva Island, după ce a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2, pe croata Petra Martic. Aceasta este primul turneu câştigat de jucătoarea noastră de la revenirea în competiţii, în luna septembrie, după o accidentare care a ţinut-o departe de teren mai mult de un an şi jumătate.

Succesul de la Captiva Island a propulsat-o pe Gallovits-Hall de pe locul 744 până pe poziţia 436 în ierarhia WTA.

(P) Lichidările de stoc vin și cu reduceri de 80% la Emag. Intrați AICI și vă veți convinge.Tenis Axyall

7 thoughts on “Edina Gallovits A CÂŞTIGAT titlul la Captiva Island!

  1. Ar fi putut sa ia un Special Exempt undeva (in afara de Dubai) dar cred ca ar fi fost prea mult 4 turnee la rand, abia revenita in activitatea serioasa sa plece luni dupa turneu de acolo si marti sau miercuri sa joace iar.

    See you in 2015 (conform Instagram-ului). Ar trebui sa intre direct pe tablou la Aussy Open cu SR (cls. protejat) conform anilor trecuti . Sansele sunt cam de +90% 🙂

  2. 2 ani . 1 an de la revenirea in competitii. L-a “testat” deja de 3 ori ; La Washington (a ramas prima sub linie) , la US Open (a 3-a sub linie ,dar USO e singurul GS care accepta 104, nu 108 jucatoare) si l-a folosit pe bune la ITF-ul unde a cam avut ghinion si a picat cu Tatishvili in R1 ( intra acolo si o sa vezi :p ) . Deci Inca 7 incercari.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close