SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Edina Gallovits-Hall > Edina Gallovits este ÎN FINALA turneului ITF de la Captiva Island și va reveni în Top 500!

Edina Gallovits este ÎN FINALA turneului ITF de la Captiva Island și va reveni în Top 500!

Edina Gallovits tenis Captiva Island

Edina Gallovits e in finala la Captiva Island
Edina Gallovits dupa punctul care i-a adus calificarea in finală la Captiva Island

Edina Gallovits Hall are un adevărat tur de forță! Ea a ajuns în finala turneului ITF de 50.000 de dolari de la Captiva Island, rezultat cu care va reveni, după doar patru concursuri, în Top 500 WTA!

În semifinalele turneului ITF de 50.000 de dolari de la Captiva Island (SUA), Edina Gallovits a învins-o cu scorul de 6-7, 6-4, 6-4 pe americanca Jennifer Brady. În finală, Gallovits va juca împotriva croatei Petra Martic.

Infiderent de rezultatul finalei, Edina Gallovits, care a beneficiat de un wild-card pentru a juca la turneul american, va reveni în Top 500! Accidentată de mai mult timp, ea a revenit în circuit de la zero în urmă cu câteva săptămâni, reușind ca luni să urce pe locul 744 în lume. Numai că ea nu s-a oprit acolo, și prin calificarea în finala turneului ITF de la Captiva Island, Edina Gallovits va urca nu mai puțin de 307 poziții, până pe 437 WTA! Iar ca povestea să fie completă, un succes în finală i-ar aduce Edinei Gallovits revenirea în Top 400, urmând să ocupe de luni locul 360!

(P) Lichidările de stoc vin și cu reduceri de 80% la Emag. Intrați AICI și vă veți convinge.



Tenis Axyall

2 thoughts on “Edina Gallovits este ÎN FINALA turneului ITF de la Captiva Island și va reveni în Top 500!

  1. da, doar că “încoace”-le e istoric incorect. Gallovits a început să aibă rezultate în wta în aceeaşi perioadă cu Sorana şi Raluca Olaru – 2007. Ele 3 au iniţiat “a III-a perioadă fructuoasă a tensiul feminin românesc” completată apoi de Niculescu, Begu, Dulgheru, Cadanţu şi Halep (după I – Ruzici, Mihai, Siminoescu, surorile Romanov) / II (Spîrlea, Dragomir, Cătălina Cristea).
    asta, strict conologic vorbind, căci, da, Sorana a avut rezultate superioare Edinei

Leave a Reply

Top