SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Edina Gallovits-Hall > Edina Gallovits revine în Top 600 WTA! E în sferturile de finală ale turneului ITF de la Captiva Island

Edina Gallovits revine în Top 600 WTA! E în sferturile de finală ale turneului ITF de la Captiva Island

Edina Gallovits

Edina Gallovits
Edina Gallovits

Edina Gallovits Hall pare a fi jucătoarea momentului în această săptămână! Ea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de 50.000 de dolari de la Captiva Island!

În optimile de finală, Edina Gallovits Hall a învins-o cu scorul de 6-1, 7-5 pe americanca Julia Boserup și va juca în sferturile de finală contra unei alte jucătoare din SUA, Louisa Chirico. Aceasta a învins-o în trei seturi pe principala favorită, Grace Min.

În urma acestui rezultat, Edina Gallovits, care în urmă cu două săptămâni nici nu figura în clasamentul mondial, va reveni între primele 600 de jucătoare ale lumii. Iar ascensiunea poate continua direct proporțional cu rezultatul obținut la turneul american.

(P) Acum e momentul să profitați de reducerile la articolele dedicate tenisului de pe Comodo.ro. AICI le vedeți pe toate și aveți de unde alege, de la încălțăminte la echipamente.

(P) Dacă sunteți în căutarea unui aparat de fotografiat, AICI le vedeți pe cele care au cele mai mari discount-uri pe Emag. Unele sunt reduse și cu 9 milioane…Tenis Axyall

12 thoughts on “Edina Gallovits revine în Top 600 WTA! E în sferturile de finală ale turneului ITF de la Captiva Island

 1. incredibil ce bine merge! poate asta să fie şi soluţia miracol pentru Sorana…o pauză de 2-3 ani (scapă şi de presiunea clasamentului) şi apoi o revenire în forţă 🙂

   1. era o glumă. şi nu la adresa ei, ci a a Soranei, şi ne-răutăcioasă nici la adresa Soranei, ci legată de un comment de ieri.

    1. OK . Ti-am mai vazut din comentarii si stii cum sta treaba vad. Apropo , poti sa vii pe facebook unde-s majoritatea comentariilor. Si eu scriam pe-aici dar am vazut ca e mult mai multa lume pe pagina de fB . Chiar daca n-ai cont , poti sa-ti faci doar pt asta, cum si-au facut altii (de exemplu Andreea Ionescu) .

 2. altfel, serios: interesant şi clasamentul celor pe care le-a bătut: larcher de brito (127), boserup (177-semifinală săptămâna trecută, deci neieşită din formă). quite impressive!
  ar mai avea nevoie totuşi de vreo câteva wild carduri, ca să nu se epuizeze prin calificări sau prin turnee de 10.000. să vedem dacă şi unde le mai obţine în afara U.S.

  1. cred ca va juca si la turnee de 10.000 sau 25.000 si va continua sa urce, caci nu are nimic de aparat. Are si marele avantaj ca locuieste in SUA si poate ajunge mai usor la turnee. Cred ca va tot creste

Leave a Reply

Top