SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO Simona Halep, Larisa Iordache şi Diana Bulimar, întâlnire la film

FOTO Simona Halep, Larisa Iordache şi Diana Bulimar, întâlnire la film

simona halep larisa iordache diana bulimar

simona halep larisa iordache diana bulimar
Simona Halep, intre Diana Bulimar si larisa Iordache

Serile de sâmbătă sunt dedicate, de regulă, ieşitului în oraş, mai ales când eşti tânăr. Cum vremea nu te prea îmbie să te plimbi, atunci un film reprezintă o opţiune destul de des întâlnită.

Sâmbără seara, trei campioane ale sportului românesc şi-au intersectat paşii într-unul din mall-urile bucureştene: Simona Halep, Larisa Iordache şi Diana Bulimar, care se reface încă după operaţia suferită în luna septembrie. Evident, poza de grup a venit logic.

În ceea ce priveşte programul celor trei campioane, Simona Halep se află în continuare în vacanţă. Larisa Iordache mai are un concurs sau două până la intrarea într-o scurtă vacanţă – la gimnastică pauzele sunt mai mici decât ne putem închipui noi, fanii – iar Diana Bulimar abia aşteaptă să revină în sală. Ea se află încă în recuperare după o operaţie la genunchi, dar se speră să fie aptă pentru marile competiţii de anul viitor, Campionatele Europene şi, mai ales, Campionatele Mondiale, care sunt criteriu de calificare la Jocurile Olimpice din 2016.
AICI puteţi citi cum a explicat Simona Halep că a decurs despărţirea de antrenorul Wim Fissette.

(P) Lichidările de stoc vin și cu reduceri de 80% la Emag. Intrați AICI și vă veți convinge.Tenis Axyall

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close