SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Jean Julien Rojer au încheiat fără victorie Turneul Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au încheiat fără victorie Turneul Campionilor

Horia Tecau Jean Julien Rojer london

Horia Tecau Jean Julien Rojer
Horia Tecau si Jean Julien Rojer la Turneul Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au încheiat fără victorie Turneul Campionilor. Ei au pierdut, azi, și ultimul meci din grupa A.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost învinși azi cu scorul de 6-4, 7-6 de perechea Lukas Kubot/ Robert Lindstedt. Astfel, Tecău și Rojer părăsesc Turneul Campionilor fără nici o victorie, dar cu regretul că au fost foarte aproape de succes în primele două meciuri. Kubor și Lindstedt s-au calificat în semifinale de pe primul loc, acolo unde vor juca împotriva perechii Ivan Dodig/ Marcelo Melo.

(P) Dacă vreți să citiți biografiile tenismenilor celebri, acum e momentul să le cumpărați. Majoritatea au reduceri de cel puțin 20%. Astfel, puteți aflat mai multe despre viața lui Roger Federer, Rafael Nadal, Pete Sampras, Andre Agassi, Ilie Năstase și a multor alți campioni.Tenis Axyall

2 thoughts on “Horia Tecău și Jean Julien Rojer au încheiat fără victorie Turneul Campionilor

  1. Minge de meci in primul meci – ratata, 3-1 in setul 2 cu fratii Bryan, apoi 4-0 in super tiebreak si o minge lasata sa treaca din cauza de greseala de apreciere, sa mai zic? Deznodamantul este cel corect! Imi pare rau de Horia, dar astea sunt sanse care nu trebuie ratate intr-un asemenea turneu. Nu-i nimic , mai e timp si pt ei, daca se pastreaza la fel de conectati si concentrati, sau poate la anul ii vom avea pe amandoi, Horia si Florin!

Leave a Reply

Top