SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > POZA ZILEI, 14 noiembrie 2014: Jose Mourinho a venit la vestiare să-l felicite pe Roger Federer

POZA ZILEI, 14 noiembrie 2014: Jose Mourinho a venit la vestiare să-l felicite pe Roger Federer

Jose Mourinho Roger Federer londra

Jose Mourinho Roger Federer londra
Jose Mourinho l-a felicitat pe Roger Federer

Roger Federer a dat aseară un adevărat recital, învingându-l în mai puțin de o oră pe favoritul local, Andy Murray, în ultima etapă a grupelor Turneului Campionilor, după care a avut o întâlnire de gradul zero.

Federer s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1, administrându-i lui Murray cea mai categorică înfrângere din 2007 încoace. Putea fi chiar și 6-0, 6-0, dar la 0-5, 0-30 în setul secund, Murray a avut o tresărire de orgoliu și a revenit, luând game-ul. Cu trei victorii din tot atâtea meciuri, Federer și-a asigurat calificarea în semifinale, acolo unde va juca împotriva ocupantului locului secund în grupa cealaltă, acesta urmând să fie ales între Berdych și Stanislas Wawrinka. La finalul partidei, Federer a fost felicitat, după conferința de presă, de antrenorul portughez al formmației Chelsea, Jose Mourinho.

Al doilea calificat în semifinale din această grupă este japonezul Kei Nishikori, primul asiatic participant la Turneul Campionilor. El va juca cel mai probabil în semifinale contra lui Djokovic, care mai are nevoie de un singur game azi, contra lui Berdych, pentru a câștiga seria. Ieri, Nishikori l-a învins cu scorul de 4-6, 6-4, 6-1 pe David Ferrer, intrat ca rezervă în locul retrasului Milos Raonic.

(P) Dacă vreți să aflați totul despre Roger Federer, nu ratați cartea ”Roger Federer. În căutarea perfecțiunii”. Acum are o reducere de 20%, așa cum puteți vedea AICI.Roger Federer turneul campionilor tenis
Roger Federer a iesit din ceata de anul trecut
Andy Murray Turneul campionilor londra
Andy Murray, nemultumit la Turneul Campionilor

Tenis Axyall

Leave a Reply

Top